- Член од
- 18 мај 2008
- Мислења
- 7.561
- Поени од реакции
- 17.594
I deka Vasquez treba da igra![]()
Да де, место мртвиот Педро како џокер
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
I deka Vasquez treba da igra![]()
Кур мој. Нека се напушат тие болдираните и нека им цркне се живо во фамилија во најтешки маки. Да гледаат децата како им се цели разјадени со тумори мамата нивна.abe @ALoTt
ne gi branam voopsto torcida vo ova sto go napravi,rezil i sram.
Ama kako se postavuvas samo od ednata strana,bez da gledas na drugata.
Jaka reprezentacija imale,pokazale madina i igrale najdobro.Vo red taka e.Ama zaboravas deka ima i luge od drugata strana,sto 10godini nemozat da podprknat radi toj ebaniot mamic?kako im e na tie luge sto navivaat za hajduk? ili treba da cutat zatoa sto dinamo vadel jaki igraci.
Pa stavi se malce vo nivna kozha.
Se sto e kvalitetno vo hrvatska se kupuva od strana na dinamo taka? Son na sekoj igrac od tmau e da igraza dinamo.Porano bilo dinamo ili hajduk, ama sea strogo dinamo.zatoa sto ako igras za hajduk KUR ke napravis kariera.Idinstven izlez im e preku dinamo,zatoa sto igracite na dinamo se poforsirani odkolku onie na hajduk.Pogolema privilegija imaat vo reprezentaciite.A da se dokazes kako igrac na hajduk i direktno da napravis transfer nadvor e recisi nevozmozno,zatoa sto mamic ne im dozvoluva da osvojat liga i da izlezat vo evropa.
Ме боли ку*ов ако перел пари. Репкава ќе им идеше со ваква игра комотно до полуфинале ама пар очајници им го сјебаа задоволството и на дечките што изгинаа и на сите нивни навивачи.
А и на мене ко гледач ми го зае*аа правото да гледам добар машки фудбал пошто до сега све беше калкулација, позирање и манекенство.
Не ги разбирам ја со постапкава. Извини глуп сум.
Така де, комитите не одат на у Јане Сандански кога играат РК Вардар. Океј добро е, седи еве ти петка.Ете ни крцаат и стадиони и сали во домашна лига гледам. На ракомет лш може такви ко тебе да идат, навивачи на Вардар тешко.
Абе ти го разбирам револтот, пола од ултрас групите низ светов се обични профитери и криминалистички групации што ги рекетарат клубовите за дрога и слични глупости, што немаат познавање и никаква љубов кон фудбалот, клубот и движењето. А на истите и раководствата на клуботвите им се такви. Ама има и групи што многу пати клубовите ги спасувале од испаѓање или банкрот. Групи што со клубот се едно и ја сакаат играта, што никогаш не би дозволиле мафија да им пере пари пред нос а они да се прават будали за да ги наполнат џебовите. Глупо е да генерализираш некого или нешто за кое што немаш познавање. Доста коментирање на оваа тема тука, нема потреба веќе.Ја све би ги испоубил тоа ултрасите низ светот, колку само клубови имаат преебано со тоа нивното дивеење, глумење алфа мажјаци и слично.
Седи, ти имаш познавање и никој друг, нема проблем. Не сум бил ја спортиста и не знам што значат навивачите.Абе ти го разбирам револтот, пола од ултрас групите низ светов се обични профитери и криминалистички групации што ги рекетарат клубовите за дрога и слични глупости, што немаат познавање и никаква љубов кон фудбалот, клубот и движењето. А на истите и раководствата на клуботвите им се такви. Ама има и групи што многу пати клубовите ги спасувале од испаѓање или банкрот. Групи што со клубот се едно и ја сакаат играта, што никогаш не би дозволиле мафија да им пере пари пред нос а они да се прават будали за да ги наполнат џебовите. Глупо е да генерализираш некого или нешто за кое што немаш познавање. Доста коментирање на оваа тема тука, нема потреба веќе.
Седи, ти имаш познавање и никој друг, нема проблем. Не сум бил ја спортиста и не знам што значат навивачите.
Поентава со Мамиќ е дека он е и перач на пари и мафијаш и све најлошо, али у моментов игра РЕПРЕЗЕНТАЦИЈАТА НА ХРВАТСКА, што кур има навивачите да се мешаат што пример Хајдук или Ријека не може да освои титула 100 години по ред? Зашто да му ги уништат шансите на овој одличен состав на Хрватска? Што се играчите криви објасни ми? Некој гине за тој дрес, крв плука, на првата текма 5 литри крв му истече од глава на Чорлука и сеа ради некој смрдлив хулиган што му текнало дека Мамиќ е мафијаш он да пати и да му ја дисквалификуваат репрезентацијата или да ги казнат. Абе ајде жива срамота, им ебам све ретардирано.
Ја све би ги испоубил тоа ултрасите низ светот, колку само клубови имаат преебано со тоа нивното дивеење, глумење алфа мажјаци и слично.
Кога ќе се знае официјално, што како за Хрватска?