ЕП 2016 - Група Д (Шпанија, Чешка, Турција, Хрватска)

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување

Која репрезентација ќе ја заврши групата на 1-та позиција?

• Вкупно гласачи
    45
  • Гласањето е завршено на .
Абе во право се што сакаат нешто да преземат ама не е ова начинот, што знам. Џабе само ќе ја ебат репрезентацијата. Инаку дај престанете со идиотизмите дека било Балкан ова. Чиниш балканците ги измислија овие работи

Можда е мафијаш, лопов, човек намачкан со простоклук, ама да не беше Мамиќ, Хрвативе муда што ке имаа ваква репрезентација.
Нека се валка името на Мамиќ,колку се сака,ама тој и единствен е што од ништо во нешто го направи хрват фудбал.Човекот треба да се слави со добро само.Го сакам Мамиќ ептен и делата негови за фудбалот.Го земам за добар пример како ја сака својата земја.Пола селекција е доволен јак факт ,што е негов личен производ од играчи.Ги бутна во јаки клубови и зема пари за уште да ојача Динамо.Затоа нека се е*** хејтерите у дупе....Мора простачки

Значи нема врска што е ку*ва може да роди ти е муабетов. Знаеш колку пари пере ?!?! Знаеш дека на Хајдук не му даваат со години да освои го крадат, местат утакмици со други клубови за Динамо да излезе прв лесно е да плукаш вака .. и јас прв пат пред неколку години уште во Австрија и Швајцарија кога се играше првенството имаа слична акција со бакљи, на ист начин реагирав ги пцуев, ама кога се информирав и од тогаш ги следам детално што како се случува и тотално ги разбирам :)
Ме боли ку*ов ако перел пари. Репкава ќе им идеше со ваква игра комотно до полуфинале ама пар очајници им го сјебаа задоволството и на дечките што изгинаа и на сите нивни навивачи.
А и на мене ко гледач ми го зае*аа правото да гледам добар машки фудбал пошто до сега све беше калкулација, позирање и манекенство.
Не ги разбирам ја со постапкава. Извини глуп сум.

Шпанциве немаат пораз од јуни 2004 година на ЕП, како тргнале нема ни да имаат ихуууууу.

А сакав и да пишам, толку од јакото обезбедување. Штом успеале да внесат бакљи, може се да се внесе во стадиониве.

За овој погоре, на кој му сметааат испишаниве идиотизми. Балканците не ги измислиле овие работи. Туку ,,Балкан" беше совршениот збор кој го опишува самоуништувачкиот синдром на народите кои живеат на овие простори.

Последно уредено:
abe @ALoTt
ne gi branam voopsto torcida vo ova sto go napravi,rezil i sram.
Ama kako se postavuvas samo od ednata strana,bez da gledas na drugata.
Jaka reprezentacija imale,pokazale madina i igrale najdobro.Vo red taka e.Ama zaboravas deka ima i luge od drugata strana,sto 10godini nemozat da podprknat radi toj ebaniot mamic?kako im e na tie luge sto navivaat za hajduk? ili treba da cutat zatoa sto dinamo vadel jaki igraci.
Pa stavi se malce vo nivna kozha.
Se sto e kvalitetno vo hrvatska se kupuva od strana na dinamo taka? Son na sekoj igrac od tmau e da igraza dinamo.Porano bilo dinamo ili hajduk, ama sea strogo dinamo.zatoa sto ako igras za hajduk KUR ke napravis kariera.Idinstven izlez im e preku dinamo,zatoa sto igracite na dinamo se poforsirani odkolku onie na hajduk.Pogolema privilegija imaat vo reprezentaciite.A da se dokazes kako igrac na hajduk i direktno da napravis transfer nadvor e recisi nevozmozno,zatoa sto mamic ne im dozvoluva da osvojat liga i da izlezat vo evropa.

abe @ALoTt
ne gi branam voopsto torcida vo ova sto go napravi,rezil i sram.
Ama kako se postavuvas samo od ednata strana,bez da gledas na drugata.
Jaka reprezentacija imale,pokazale madina i igrale najdobro.Vo red taka e.Ama zaboravas deka ima i luge od drugata strana,sto 10godini nemozat da podprknat radi toj ebaniot mamic?kako im e na tie luge sto navivaat za hajduk? ili treba da cutat zatoa sto dinamo vadel jaki igraci.
Pa stavi se malce vo nivna kozha.
Se sto e kvalitetno vo hrvatska se kupuva od strana na dinamo taka? Son na sekoj igrac od tmau e da igraza dinamo.Porano bilo dinamo ili hajduk, ama sea strogo dinamo.zatoa sto ako igras za hajduk KUR ke napravis kariera.Idinstven izlez im e preku dinamo,zatoa sto igracite na dinamo se poforsirani odkolku onie na hajduk.Pogolema privilegija imaat vo reprezentaciite.A da se dokazes kako igrac na hajduk i direktno da napravis transfer nadvor e recisi nevozmozno,zatoa sto mamic ne im dozvoluva da osvojat liga i da izlezat vo evropa.
Да си ми жив и здрав еден од малку те тука што уствари знаат што се навистина случува. Стварно е тапа да ја сјебеш репката кога е во полн налет .. ама нив ги ебат со години :)

Мората-та-та-та-та :uzi:

Нолито-то-то-то-то:ojeaa:

Еве репрезентација што доминира.

Безидејни се Шпанците, истрошена пацерска екипа.
Треба да си иде Дел Боске. :anco:

Пишав дека првава постава ептен ми се свиѓа!

Само да не ја отупи сега со измениве.[DOUBLEPOST=1466193350][/DOUBLEPOST]И да, Силва мноогу подобар денес (y)

Пишав дека првава постава ептен ми се свиѓа!

Само да не ја отупи сега со измениве.[DOUBLEPOST=1466193350][/DOUBLEPOST]И да, Силва мноогу подобар денес (y)

I deka Vasquez treba da igra :D

Nolito e super igrach. I prvata utakmica si odigra dobro. Odlicno kje pasuva vo City kaj Pep i mislam deka ima golemi sansi tamu da se preseli

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom