Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Челзи - Вест Хем . Супер деби за Конте и одличен прв тест за Билиќ.

Не се заебавајте Гери Невил е институција. Да не беше Бекам, никад играч немаше да стане.
Сус.

Не знам само со кое лице ќе објаснува кој како треба да игра и да укажува на грешките на менаџерите кога беше посран за сите пари.

Ако се водиме по таа логика, Ширер, Сунес, Лоренсон воопшто не би требало да бидат на телевизија. На Гери грев му е што е најдобар во тоа што го прави.

Ако се водиме по таа логика, Ширер, Сунес, Лоренсон воопшто не би требало да бидат на телевизија. На Гери грев му е што е најдобар во тоа што го прави.

Зошто Ширер?

Болдот :pos:

Гери е добар ама дека му е грев зошто бил најдобар па јадел хејт, смешки.
На страна тоа, прашањето ми беше, со кое лице ќе се појави и ќе објаснува за менаџерски грешки кога како менаџер имаше мал милион и беше посран.

Затоа што у тоа кратко време што беше менаџер на Њукасл, го направи истото што и Мекларен сезонава. А и искрено, не знам од каде ви се носи аналогијата дека добар аналитичар ке биде добар тренер... Уште кога објавија дека ке биде тренер на Валенсија, многумина пишаа дека најверојатно ке фејлне, зашто е друга лига, друг јазик, без никакво искуство.

Дека Гери им е најдобар во Скај кажува рејтингот на MNF, неговата плата, самиот факт што веднаш ке го вратат на работа на највисоко ниво.

Пак ке кажам, Гери не е ни првиот, а ни последниот што фејлнал како тренер, па пак се вратил да работи како пандит.

Зошто Ширер?

Болдот :pos:

Гери е добар ама дека му е грев зошто бил најдобар па јадел хејт, смешки.
На страна тоа, прашањето ми беше, со кое лице ќе се појави и ќе објаснува за менаџерски грешки кога како менаџер имаше мал милион и беше посран.
Тоа е исто како и Бенитез кога даваше анализи за Еуроспорт мислам беше( со Венгер беа како стручњаци) а годинава ем доби отказ од Реал, ем не успеа да го спаси Њукасл од испаѓање. Дали значи дека Бенитез во иднина не смее да прави анализи во областа на фудбалот ако повторно го викнат од Еуроспорт или некоја друга телевизија?

Тоа е исто како и Бенитез кога даваше анализи за Еуроспорт мислам беше( со Венгер беа како стручњаци) а годинава ем доби отказ од Реал, ем не успеа да го спаси Њукасл од испаѓање. Дали значи дека Бенитез во иднина не смее да прави анализи во областа на фудбалот ако повторно го викнат од Еуроспорт или некоја друга телевизија?
Само што Бенитез како менаџер има освоено нешто. Гери како менаџер, има освоено 11 бода.

Затоа не реков дека не треба да објаснува за менаџери, односно со кое лице ќе укажува на нивните грешки.

Само што Бенитез како менаџер има освоено нешто. Гери како менаџер, има освоено 11 бода.

Затоа не реков дека не треба да објаснува за менаџери, односно со кое лице ќе укажува на нивните грешки.

Ти бе си работел како пундит ? Си менаџирал клуб ? Со кое лице го осудуваш тоа што Гери го направил ? :D

Голема дамка во кариерата ке му остане тој факт што не освои ништо во тие 11 меча до полусезоната... :D

I hope for the English that Sterling has some long lost grandmother or something in Kosovo and goes full Shaqiri.. Од sport bible

Голема дамка во кариерата ке му остане тој факт што не освои ништо во тие 11 меча до полусезоната... :D
Го избркаа пошто ако продолжеше, може ќе им се умешаше у борба за титула на Реал, Барса и Атлети :D

Во бетсити уште од сега можете да се кладите на шампион за слената сезона...

Време е Сандерленд да биде новиот Лестер а? :D

upload_2016-6-17_23-49-0.png

Да бев некој милионер ќе ставев се што имам дека Арсенал нема да биди шампион(ако ми примеа пари нормално) и на крајот во мај ќе ми дојдеше пристојна сума ......под никакви околности,услови и какви биле трансфери да се случат Арсенал нема да биди шампион...дури 1.11 ми изгледа голем коефициент ..треба реално 1.02 да биди за нив..па и да можеше да се сврзваат со Ливерпул 1.07 заедно идат 1.187 коефициент.. стави 3 милиони денари и лапај си :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom