- Член од
- 1 ноември 2005
- Мислења
- 2.142
- Поени од реакции
- 1.256
A be toj pak si go pravi toa, samo sega pravi skrishno, onaka na samo.Денес Лев е ептен фокусиран, ниту нос чепна ниту прст у чмар си брцна ниту ташаците си ги драпаше ....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A be toj pak si go pravi toa, samo sega pravi skrishno, onaka na samo.Денес Лев е ептен фокусиран, ниту нос чепна ниту прст у чмар си брцна ниту ташаците си ги драпаше ....
Како заклучи дека нема да ја гледаме Северна Ирска понатаму? 3 бода имаат и +1 гол разлика, така да имаат големи шанси понатаму да одат, освен ако изгубат со 3:0 или поголема разлика против Германија.Барем нема да ги гледаме мизериите Ирска и Украина понатаму.
Ирска можи и да поминат зависно резултатите во другите групиПолјаците многу силни, на ниво на Хрватска. Имаат неколку класа фудбалери. Пишчек, Криковјак, Милик, Левандовски. Да беше Милик денес сконцентриран, можеа да ги избушат Германците. Оваа најлесна група, две екипи многу подобри од другите две. Барем нема да ги гледаме мизериите Ирска и Украина понатаму.
Како заклучи дека нема да ја гледаме Северна Ирска понатаму? 3 бода имаат и +1 гол разлика, така да имаат големи шанси понатаму да одат, освен ако изгубат со 3:0 или поголема разлика против Германија.
Ирска можи и да поминат зависно резултатите во другите групи
Искрено не верувам баш во ова, тешко дека толку третопласирани ќе имаат 4 бода. Јас лично очекувам со 3 бода да проаѓаат натака, бидејќи мислам дека ќе има 2 репрезентации што ќе завршат трети со 1 или 2 бода.Мислам дека 3 бода нема да бидат доволни за пласман понатаму. Ќе има 4 групи каде што третиот ќе има 4 бода. А освен тоа Германците ќе ги натоварат Ирците и ќе им ја расипат гол разликата.
И јас рачунам дека ќе има 4 групи со по 4 бода третопласираниот. Ама сепак да видиме. Ако Романија не победи против Албанија ете ти една група со испод 4 бода. Ако загубат Чешка и Турција утре ете ти две групи. Групите на Италија и Португалија ќе бидат каша попараМислам дека 3 бода нема да бидат доволни за пласман понатаму. Ќе има 4 групи каде што третиот ќе има 4 бода. А освен тоа Германците ќе ги натоварат Ирците и ќе им ја расипат гол разликата.
Искрено не верувам баш во ова, тешко дека толку третопласирани ќе имаат 4 бода. Јас лично очекувам со 3 бода да проаѓаат натака, бидејќи мислам дека ќе има 2 репрезентации што ќе завршат трети со 1 или 2 бода.
Каков очобол беше утакмицава тоа е нешто немогуче. А и цело првенство е такво, за жал. Еј Германија од увек била позната како екипа што гризе на секоја утакмица па макар имале обезбедено пласман даље, сеа види ги, со лажни голмани играат претумбации еден куп. Да ти се насерам и у модерен фудбал и тактизирање и у се. МРШ!
Па еве пример во А групата ако Романија-Албанија изиграат нерешено, и во Групата кај што се Ирска и Шведска.Во која група би имало репрезентации кои како трети би имале 1 или 2 бода?