ЕП 2016 - Група Б (Англија, Русија, Велс, Словачка)

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Гледајќи ги Русиве последниве 7-8 години, све ми се чини дека се заглавени у 60-тите. Ваков старомоден фудбал само крофнарот може да форсира. Како би им легнал Бенитез за селектор, да гледаш 90 мин. и после тоа комотно да се самозапалиш.
Па брат, 10 години Хидинг и Капело се иживљаваа врз нив, каков фудбал очекуваш да играат. :D

Овој Слутски ги среди малце од малце ама кратко време им е селектор, за 2 години може добро да ги скоцка, под добро мислам да не се бламираат вака туку да поминат групи и у нокаут фаза да не бидат топовско месо.
Ептен им фали Џагоев сега, нема кој да ги разигрува.
Изгледа од пред 2 години имате почнато да ги гледате затоа така ви се чини.
Одлично играа со Хидинк. 2008ма полуфинале играа, и доста допадлив фудбал играше Русија тогаш. Истo и квалификации за 2010 ама го споебаа тогаш играчите Хидинк :D 2012 исто со Адвокат мислам играа добар фудбал на европското. Ја растурија Чешка, нерешено со домаќинот Полска и пораз од умрените грци за кој и ден денес не ми е јасно како можеа да изгубат. Уште 10 пати да се преиграше ќе ја декласираа педераната ама јбг. Заминаа некои играчи од тогаш плус Капело ги доупропасти со неговиот фудбал од 14ти век. Она 2014 беше очај што го играа

``Тие се навикнати да гледаат 'мажи' на геј-паради`` на место твит, чисто ради промена да видат како изгледаат прави навијачи-мажи :)

Па и нема баш некои капацитети, освен Лужњики во моментот кога го добија првенството немаа ама баш ниеден стадион по стандарди за светско. Сега градат и остваруваат како во Сочи, 50 милијарди долари потрошиле или повеќе отколку сите зимски земени - заедно. Лондон за 2012 летна огранизираа за 12 милијади фунти. Не знам колку реално чинеле игрите ама сигурно пар десетици милијарди најмалку заминале кај Путин и неговиот круг.
Кај нас врби од 250.000 кај нив олимпијада од 50 милијарди.

Англија е светлосни години напред на секаков спортски план од Русија , нормално е да имаат спремни стадиони со светски стандарди. Русите скоро од нула градат. Зборував за капацитети од тип на сигурност , за другото и да градат нема сигурно да има пропусти.

А тоа кај завршиле парите воопшто не треба да не интересира нас , се додека има спортски спектакл и сигурна околина во која што се одвива.

Најсмешна ми е играта на Русија, со балон топки значи не со центаршутеви од крила или офанзивни бекови туку баш балон топки рандом упатени во шеснаесетник.

Предобар играч е за цела кариера да нема трофеи освоено. Со Наполи проба не му оди. Последен воз му е ова за некој појак трансфер.
Ништо страшно, и така за неколку години никој нема да се сеќава дека постоел Хамшик, реално не е ништо спектакуларно ако цела кариера немал трофеј.
Не отиде во поголем клуб кога требаше и кога имаше место за него а не па сега кога и нема баш некој клуб што освојува титули а има потреба од Марек.

Англиските навивачи ама Руските хулигани. Англиски Телеграф со објективно известување од Франција. Ви ебам тоа шљамот дволичен!Screenshot_3.png

но гледаноста и посетеноста на земјата домаќин расте,кога ќе видиш дека СЕ е од профит денес.............

очекувано по мене од русите,имаат добри клубови кои се потпираат на силата на странците и одтаму кризираат во репрезентација
Ко Англија на пример :icon_mrgr:[DOUBLEPOST=1466026400][/DOUBLEPOST]
Најдобро нека го направат како евровизија , кој освои нека организира за 4 год. :D Па земји како Катар и Русија ќе сонуват за ваков настан.
Тогаш ке треба за наредни 3-4 светски и европски Луфтханза да набави уште 100000 авиони и да воведе уште 3000 чартер летови до цел свет. :icon_mrgr:[DOUBLEPOST=1466030791][/DOUBLEPOST]
84709079.p.236.236.0.jpg

Последно уредено:
хахахахах Харт се измотивира :D

Pak bez Vardy. Aj be idi ebi se u gz.

НИКОГАШ немат да научит фудбал овај ѓупскиов. ПАПРАТ.

Ајде велшаниве нека дадат некој гол, и нека ги пратат дома препотентниве инцести...

Да сум некој фан на Англија таму, ќе влезам во ФА и се ќе испозапалам. Јас не знам како може Стариџ и Варди да греат клупа. Најсериозно не знам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom