ЕП 2016 - Група Б (Англија, Русија, Велс, Словачка)

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Хамшик искина. Какво играчиште. Време му е да си оди од Наполи во појак тим и да си ја спаси кариерата.
Божем кариерата му е у тешка криза па ќе си ја спасува, 30 години има скоро, топ му е у Наполи, капитен е и икона на навивачите.
Со трансфер у друг клуб може само да потоне брзо, вака ќе си игра тука уште неколку сезони и чао.

Хамшик не си отиде коа требаше, пред 2-3 години.

Гледајќи ги Русиве последниве 7-8 години, све ми се чини дека се заглавени у 60-тите. Ваков старомоден фудбал само крофнарот може да форсира. Како би им легнал Бенитез за селектор, да гледаш 90 мин. и после тоа комотно да се самозапалиш.

Kakvi 2 gola.... po semki i cigari gi pratija u 2 navrati. Totalno razocharuenje e Rusija, a bash mislev deka sozreani se ko reprezentacija.

Гледајќи ги Русиве последниве 7-8 години, све ми се чини дека се заглавени у 60-тите. Ваков старомоден фудбал само крофнарот може да форсира. Како би им легнал Бенитез за селектор, да гледаш 90 мин. и после тоа комотно да се самозапалиш.
Па брат, 10 години Хидинг и Капело се иживљаваа врз нив, каков фудбал очекуваш да играат. :D

Овој Слутски ги среди малце од малце ама кратко време им е селектор, за 2 години може добро да ги скоцка, под добро мислам да не се бламираат вака туку да поминат групи и у нокаут фаза да не бидат топовско месо.
Ептен им фали Џагоев сега, нема кој да ги разигрува.

Па брат, 10 години Хидинг и Капело се иживљаваа врз нив, каков фудбал очекуваш да играат. :D

Овој Слутски ги среди малце од малце ама кратко време им е селектор, за 2 години може добро да ги скоцка, под добро мислам да не се бламираат вака туку да поминат групи и у нокаут фаза да не бидат топовско месо.
Ептен им фали Џагоев сега, нема кој да ги разигрува.
Па бш тоа сакав да пишем за Капело и Хидинг, ама ме мрзеше да куцам :D
Иначе со Слутски може да успеат ако му дадат малку хероин, 10 године кризира на клупа :D

Русија никојпат не била фудбалска земја , таму само пари се перат преку фудбалот. Колку само проекти им пропаднаа како Анжи , Динамо Москов итн ... Прашање на време е кога ќе го шитнат и Зенит. Да вложат во младински школи како шо имаат пари за 15-16 години ќе имаат респектабилна репрезентација спремна за самиот врв , 200 милиони се да им ебам ваљда ќе се најдат 20 души шо знаат да играт фудбал.

Секој натпревар си е прича сама за себе. Словачка во првиот натпревар при соло продорот на Хамшик околу 4-та минута и шутот негов ја изблокира на гол линијата некој дефанзивец на Велс и од таа шанса Словачка се изгубија, особено при водството на Велс каде не смееше Козачик да не го одбрани шутот на Бејл бидејќи одеше во средина иако беше јак шут. Па после дури во второто полувреме покажаа пак добар фудбал Словаците околу 20 минути. Да не тупам многу, зборот ми е дека и со победата на Италија не значи дека ќе стигнат до четвртфинале или полуфинале или пак дека Англија и Белгија нема да стигнат до четвртфинале/полуфинале. Уште е рано да донесуваме заклучоци.

Хамшик го имам најдобар стрелец, 200 коеф. има. :icon_mrgr: Штета што немаше среќа против Велс и не постигна гол.

Доста им беше на Русиве. Слаб фудбал покажаа. Куферчињата и дома.
Тоа е цехот на проширувањето на натпреварувањето. Квалитетот на натпреварите опаѓа.

Вие со толку ногу соживот спрема енглезите слободно можете вака да завршете и после им се клањајте. :icon_lol:

Тоа е цехот на проширувањето на натпреварувањето. Квалитетот на натпреварите опаѓа.
но гледаноста и посетеноста на земјата домаќин расте,кога ќе видиш дека СЕ е од профит денес.............

очекувано по мене од русите,имаат добри клубови кои се потпираат на силата на странците и одтаму кризираат во репрезентација

Нели на Сибир беше со браќата Руси? :icon_lol: Што така смени мислење за два дена?

Нели на Сибир беше со браќата Руси? :icon_lol: Што така смени мислење за два дена?

Па дека бев на Сибир не значи дека треба да лижам г’з на Русите, како што некои овде го прават во однос на други. Или заслепени од омраза кон едни или други само мелат како празни воденици, удирајќи со главата во ѕид. :)
Таа е реалноста, толку им е силата на Русите и нека си одат дома. Нема да плачеме сега.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom