Macedonian
...
- Член од
- 2 април 2006
- Мислења
- 2.842
- Поени од реакции
- 31
Има секакви идоти. Ми рекоја еден дека се кладел на мене... да верувам или не?
Прашај у колку пари се кладел.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема врска типката не е таква, сака само да се зеза, а тоа што некој тоа го сфаќа озбилно тоа е негов проблем.epa kje i kazes Sekako deka mi prechi i nesakam da se dvizis so nego ova ona..... zasto tipkata izlea mu frlila merak na toj pa ti rabotat pozadi grb.... pazi opasna rabota vaka kako sto raskazuvas....![]()
Тоа е така мил мој пошто со него си го наоѓа муабетот, се смее, а со тебе постојано се кара, а и да побрзо пишува од тебеМу дава поголемо значење на другарот отколку што треба другар да значи ко другар. Типот има поголемо значење и од мене можам да кажам... дали му обрнува повеќе внимание, можам слободно да кажам спред една нејзина констатација, нејкам сеа да ја цитирам...
Срцето ми беше исполнето целосно, али одкако типот се појави ко да замина дел од мене, парче од мене ко да се откина, ко некој да го собра... а тоа значи дека тоа време порано што било исполнуваше се, а сеа таа му дава поголемо значење на другарот во споредба со мене, ме сфаќаш сеа?:smir:
Ако уште си со него, откачи го и кажи му : “Си го добив тоа што сакав“ .:hehe:
epa taka ne ja pustaat od doma da izlaga i ne i davaat da se gleda so mene zasto sme imale sex..... a iame po 19 godini![]()
aj ti idi objasni im go toa.... ? moze? baram sovet ne takov kako moesh da im kazes moja rabota e da si imam sex.... tvoja rabota e moesh i sama da se izdrzavash kje i rechat i kje ja izbrkaat od doma... sovet nekoj asalen....
Ако тебе девојката на крајот ти е толку битна и ја љубиш, а таа се потчини на правилата на своите родители , нели не требаше да ти биде толку битно дали ќе ја ебеш или не?
Зошто интересниот дел во приказната е дека всушност тоа не е твоја борба, туку нејзина.:aham: