Џабе е ти ако и докажуваш нешто,доколку не го увуди тоа самата.Help!
Ednostavno nejzinite drugarki mi smetaat vo vrska cudni stvorenja niedna nema decko a site znaat kako treba so decko, i delat nekoi cudni soveti u stilu aj be so ti e on ke ti kazuva auu aj dokazi deka ne sakas i nas itn.... so mene mi precat i se jadat 300 na saat go*na za mene, sakaat da i ja rasipat vrskata na najdobra drugarka zasto oni mene ne me sakaat - toest zasto ne im kjutam itn.... kako moze da ti bide nekoj drugar so saka da ti rasipe vrska so licnosta so ja sakas (zaradi nejzini kejfovi) kakva drugarka e toa sto e najtragicno ona misli deka i e najverna hmm epa sto da praam kako da i dokazam deka ne se vo pravo i ednostavno deka ne i se vistinski drugarki tuku deka sakaat da si igraat majtap so nejze.....aman ne sme deca po 20 godini imame i dvajcata katastrofa ali toa e sekoj so svoja muka......
taka ako ima nekoj so mu precele drugarkite nejzini u vrska i znae nekoj sovet neka pise fala i pozdrav!
Доколку нејзините чувства кон тебе се доволно сини,тие “совети“ од другарките нема да ги променат,но сепак... неизбежно е тоа дека најблиските и оние на кои им веруваш ќе имаат некакво влијание врз тебе, но нејзино е да си го одбере патот... не може да и го контролираат животот и да одбираат наместо неа.
Секогаш најдобро решение е разговорот.Зборувај со неа,но во никој случај не ги напаѓај нејзините другарки,зашто ти ќе испаднеш негативецот.