НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
страшна утакмица за Леброн.

..какви 2 блокади имаше у четвртинава хах

Пошо бегал од одговорност , затоа има ваква утакмица ЛБЈ

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Хаха колку сум се смеел на ова, кој царој са, инаку мора да се признае Леброн сам ги држи у игра, со мала помош на Кајри секако.

Да де, онака малечка помош од 30 поени после нецели 3/4. :D

Пошо бегал од одговорност , затоа има ваква утакмица ЛБЈ

До пред некоја сезона бегаше од одговорност во клучни моменти ама го поправи тоа 2 година во Мајами дур беше. Страшен натпревар има. Исто и Кајри. Добиена утакмица им е ова само да продолжат вака треба.

Лав може комотно на тајм-аутов да почне се пакува. :D

готова е утакмицата за нашег Андрија.

Да де, онака малечка помош од 30 поени после нецели 3/4. :D
Не биди ситничар бе:D, онака пишав мала заш Кајри у гости се губи ко циган у Веро.Ете нека им биде дека бронот сам игра, ако им е за утеха.

Последно уредено:
Ми се чини дека малце и психички паднаа гсв

Ништо наредна нека ги исклучат и Кари и Клеј за Кливленд да има отворен пат до титула.Јасно се гледа дека Грин е важна оска од тимов, а да праеме реално муабет, неговото исклучување у тој случај не беше у ред.Ок сељак е тоа стои, али инцидентот беше инициран од Леброн.

Им го начука Леброн на сите хејтери а нарочито на фановите на ГСВ..ако смеат да се наречат навивачи секако. А воедно го начука и на некои од вас Антиџејмсовци ( со извинение на израз)

13394015_10156942611030277_7720602552705841522_n.jpg

Ништо наредна нека ги исклучат и Кари и Клеј за Кливленд да има отворен пат до титула.Јасно се гледа дека Грин е важна оска од тимов, а да праеме реално муабет, неговото исклучување у тој случај не беше у ред.Ок сељак е тоа стои, али инцидентот беше инициран од Леброн.
Идејава ќе да ти е од фејсбук фан клуб Лејк... Вориорс.

Грин не е суспендиран стриктно заради тоа со Леброн (и он си доби техничка у таа ситуација), туку ради тоа што цел плејоф изиграва мајмун.

Од nba.com
It was the league's cumulative points system, rather than that single incident, that triggered Green's suspension. The Warriors forward already had three points in the playoffs from previous flagrant fouls, and a fourth point exacts an automatic one-game suspension.

GOAT[DOUBLEPOST=1465889358][/DOUBLEPOST]
Ck5Os33WEAA9vk0.jpg

Анкл Дру мамицата му ја расплака :ROFLMAO:[DOUBLEPOST=1465890115][/DOUBLEPOST]
6c2d7e30bc86a6f5ffc2ef38b0ded511.png
[DOUBLEPOST=1465890244][/DOUBLEPOST]
Ck4q5JpUYAAT8pz.jpg

Доста е. Позз

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back