- Член од
- 7 август 2011
- Мислења
- 4.972
- Поени од реакции
- 15.255
Сериозно само двајцава добија кеш? Ццц
Џабе нолито и лаказет кога ќе те тепам утре во суперкупот.Џабе кешот кога му ги лапнав и нолито и лаказет
Имаш понуда од мене провериНекој да не сака од тие 90ките, строго кеш (Бемфика распродажба)
Хахахах немам потреба од играч како Кариљо повеќе од ситуиран сум напред ке правам чистка за да се појачам позади ептен сум климав во дефанзиваЗа 3.5 милиони на external ќе го дадам,башка 90ките ги давам, 91 не
Кариљо за 15?
Ako ,уште поубаво шо ќе ги нема. Бар ќе си освојувам редовно 3та лига и куп со ботовитеВо лигава добрата страна е тоа што голем дел останавме 29/30 менаџирани сеа за сеа ма да гледам 2ца доста заглавиле над 20 дена неактивност и фиорентина е со 9 дена неактивност како ид а е грото ке останат активни е сеа иде летово да видиме дали ке го положиме испитот и во текот на летово да задржиме над 20 менаџери ако остане така ке топ ..
Ако завршиш ти пред мене сезонава и воопшто во топ3 со тој мутав тим јас акаунтов на Кајгана ќе си го избришамAko ,уште поубаво шо ќе ги нема. Бар ќе си освојувам редовно 3та лига и куп со ботовите