Фан клуб:Црвена Звезда

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Топ 8 со Цска а овој коњов, зебра де нека гледа на тв.Инаку некако сум оптимист дека една ќе им земеме, значи таа у БГ:D. На ова вреди да се иде ќе биде спектакал

Член од
20 август 2012
Мислења
1.426
Поени од реакции
448
Седи бе куде ке идеш,ти Белград на карта не можеш да го покажеш:pos:

Може и да ги пројдете,а една сигурно зимате:kuracc:

Член од
20 август 2012
Мислења
1.426
Поени од реакции
448
И да не си идел ја мора да шетам низ Куманово:kuracc:

Иначе,ај ако сакаш кажи ми у која фаза сте сега?:toe:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.246
Поени од реакции
8.150
Индија Пакистан свима нама пуши курац партизан, јебемо карамо киту гробарима уста стављамо!!!:vozbud::vozbud::vozbud:

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Lele ej zimi sve meraci sum ej od 20 razlika do pobeda so stil.NEKA GRMI JAKO SILOVAO VAS GUDURIC MARKO

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
Од Железник е.

Каква радост на играчите и буквално влетување у Делије :brlav:

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Ah Simonovic be ne si ti Guduric pa da digas trojka od 9 metra u prvite 5 sekundi od napadot.Steta sea kje mora da im slavimo titula pred nivnite grobari, jbg sta se mora nije nam tesko

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
@Nino Manchester, @Captain Clutch, смирете живци. Посебен поздрав до Клач, да не провоцира во "туѓ" фан клуб оти (во стилот на Цацко) ќе пристапиме кон кажување на мајка ти. :D

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
@Nino Manchester, @Captain Clutch, смирете живци. Посебен поздрав до Клач, да не провоцира во "туѓ" фан клуб оти (во стилот на Цацко) ќе пристапиме кон кажување на мајка ти. :D
Бре бре одма се пожалил некој а? ја сум смирен али ете сам сврти назад да видиш повеќе овде кажуа гачке него ли кај него у фан клубов.Ја уште од кога побарав да се реагира али касниш ти дечко:D па уште мене ме опоменуаш.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Бре бре одма се пожалил некој а? ја сум смирен али ете сам сврти назад да видиш повеќе овде кажуа гачке него ли кај него у фан клубов.Ја уште од кога побарав да се реагира али касниш ти дечко:D па уште мене ме опоменуаш.
Никој не се пожали. Епа еве опоменат е, а тебе техничката ти е доделена пошто користиш некој термини кој не треба да се користат.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Зато што сте сви веровали слепо да сте најбољи...:vozbud::vozbud::drk::drk::drk::icon_mrgr::icon_mrgr::kezec::kezec:

Kajgana Shop

На врв Bottom