Фан клуб:Црвена Звезда

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Топ 8 со Цска а овој коњов, зебра де нека гледа на тв.Инаку некако сум оптимист дека една ќе им земеме, значи таа у БГ:D. На ова вреди да се иде ќе биде спектакал

Седи бе куде ке идеш,ти Белград на карта не можеш да го покажеш:pos:

Може и да ги пројдете,а една сигурно зимате:kuracc:

И да не си идел ја мора да шетам низ Куманово:kuracc:

Иначе,ај ако сакаш кажи ми у која фаза сте сега?:toe:

Индија Пакистан свима нама пуши курац партизан, јебемо карамо киту гробарима уста стављамо!!!:vozbud::vozbud::vozbud:

Lele ej zimi sve meraci sum ej od 20 razlika do pobeda so stil.NEKA GRMI JAKO SILOVAO VAS GUDURIC MARKO

Од Железник е.

Каква радост на играчите и буквално влетување у Делије :brlav:

14651634502210.JPG

Ah Simonovic be ne si ti Guduric pa da digas trojka od 9 metra u prvite 5 sekundi od napadot.Steta sea kje mora da im slavimo titula pred nivnite grobari, jbg sta se mora nije nam tesko

@Nino Manchester, @Captain Clutch, смирете живци. Посебен поздрав до Клач, да не провоцира во "туѓ" фан клуб оти (во стилот на Цацко) ќе пристапиме кон кажување на мајка ти. :D

@Nino Manchester, @Captain Clutch, смирете живци. Посебен поздрав до Клач, да не провоцира во "туѓ" фан клуб оти (во стилот на Цацко) ќе пристапиме кон кажување на мајка ти. :D
Бре бре одма се пожалил некој а? ја сум смирен али ете сам сврти назад да видиш повеќе овде кажуа гачке него ли кај него у фан клубов.Ја уште од кога побарав да се реагира али касниш ти дечко:D па уште мене ме опоменуаш.

Бре бре одма се пожалил некој а? ја сум смирен али ете сам сврти назад да видиш повеќе овде кажуа гачке него ли кај него у фан клубов.Ја уште од кога побарав да се реагира али касниш ти дечко:D па уште мене ме опоменуаш.

Никој не се пожали. Епа еве опоменат е, а тебе техничката ти е доделена пошто користиш некој термини кој не треба да се користат.

Зато што сте сви веровали слепо да сте најбољи...:vozbud::vozbud::drk::drk::drk::icon_mrgr::icon_mrgr::kezec::kezec:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom