Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Разликата е во тоа што ако го земе првиот сет Енди психолошката предност ќе е на негова страна, а Новак дупло повеќе ќе биде оптеретен, а и плус Ноле физички ќе мора многу повеќе да запне и ќе дојде до дополнително празнење, што физички што психичко.Не знам дали првиот, ама од првите два сета Енди мора да освои барем еден сет ако сака да се надева на нешто. Која е разликата ако води со 1-0 и изедначи Новак во вториот или пак обратно.
Разликата е во тоа што ако го земе првиот сет Енди психолошката предност ќе е на негова страна, а Новак дупло повеќе ќе биде оптеретен, а и плус Ноле физички ќе мора многу повеќе да запне и ќе дојде до дополнително празнење, што физички што психичко.
Далеку од тоа, ама ќе биде многу многу потешко.Абе јасно е тоа, ама сакам да кажам дека ако го изгуби првиот сет не значи дека гарантирано го губи мечот. А ако ги изгуби првите два, нема потреба од гледање до крај мечот.
Не знам дали првиот, ама од првите два сета Енди мора да освои барем еден сет ако сака да се надева на нешто. Која е разликата ако води со 1-0 и изедначи Новак во вториот или пак обратно.
Јас мислам дека ако Новак ги земе првите три сета има поприлични шанси за титула.Разликата е во тоа што не е некоја мудрост да кажеш дека ако ги изгуби првите два сета ќе нема многу шанси.![]()
Jas pak garantiram deka ke osvoi [emoji14]Јас мислам дека ако Новак ги земе првите три сета има поприлични шанси за титула.
Стефан Маленко.Одма би се оженил со Барбара Шет.
Ако сакаш да знаеш РОМ меморијата ни е преполна на нас веќе нема место.znam,na Fed si bil.Ako de,I kaj vas e normalno da ima pojavi na amnezija,odnosno ROM memorijata vi e na standby