Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ти ја разбирам поентата. Бертенс сега врза серија на победи, а општо е позната ко нестабилна тенисерка, ако не си ја гледал не знам зашто ме цитираш.
Ставро, Бертенс мал милион пати има изгубено добиени мечеви, распад систем типичен за неа, Квитова и остала багра такви тенисерки. Пример води 5-1 и се гаси скроз и го губи сетот 5-7. Тоа што во последно време игра стварно добро е сосема друга работа, али далеку е Бертенс од стабилна тенисерка, да не претеруваме сега.Kаде е тоа општо познато?
Ставро, Бертенс мал милион пати има изгубено добиени мечеви, распад систем типичен за неа, Квитова и остала багра такви тенисерки. Пример води 5-1 и се гаси скроз и го губи сетот 5-7. Тоа што во последно време игра стварно добро е сосема друга работа, али далеку е Бертенс од стабилна тенисерка, да не претеруваме сега.
bravo Stavro,e vaka me bendisvit,postiranje so fakti,a ne svoevolni generalizacii ,,opshtopoznato,site vikaat,tamu nekade pishuvashe na eden forum fakti I sl. ,, . Mene ke mi projdeshe bez da primetam , ,,opshtopoznato bilo ??? ,, , ebati generalizacija ebate , zalna Kiki .Јас не се сеќавам на таков меч, и не на 100 такви. Никогаш не сум слушнал некој за Бертенс да каже дека е психо од типот на Квитова.
Ок, пошо е најстабилна на свет затоа е стандардна топ 10 тенисерка, мислам бог да чува.Јас не се сеќавам на таков меч, и не на 100 такви. Никогаш не сум слушнал некој за Бертенс да каже дека е психо од типот на Квитова.
Ок, пошо е најстабилна на свет затоа е стандардна топ 10 тенисерка, мислам бог да чува.
Аман да не ја урочиш па да игра 10 сати, чекаме маживе да излезат на терен.Мугуруза е СТРАШНА!!!!
Сеедно, Not before 15:00 се мажите.Аман да не ја урочиш па да игра 10 сати, чекаме маживе да излезат на терен.![]()
Сеедно, Not before 15:00 се мажите.
Ставро глеаш за што ти зборев за Бертенс? 5-4, 30-15 и серва, и го спуши сетот, а и во тај брејкот имаше 7-6 и серва и форхенд у мрежа. Мада неблагодарно е од вакви мечеви да се носат заклучоци за погорниот муабет пошо ипак и е прво 1/2 финале во кариерата, нормални се вакви ствари. Ама сепак тоа е Кики Бертенс, и увек била таква.
Добро, читаш што пишувам или?Со Серена игра, која црна нестабилност. Врска нема овој меч со муабетот. Вчера Путинцева имаше брејк топка на 4-4 во втор сет и не ја искористи. И таа е нестабилна?
Секој може да не искористи сет топка, меч топка, се и сешто.
Добро, читаш што пишувам или?