НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Дали Вестбрук побегна нејќеше ни да се поздрави или лошо видов? :D

Стеф е магија тоа не се објаснува...

Кога си ги поставија тие 73 за приоритет ќе им се случува ова. Секој тим што освојувал прстен од минатите години ги одмарал играчите преку сезона (посебно при крај), не е возможно цела сезона + плеј оф да се издржи... но добро, ќе се дише полесно во главното финале без идиотска кошарка.
:kuracc::kuracc:

А ги отпишавте на скор од 3:1

Cleveland Cavaliers 3PT shot attempted
Regular season 29.6
Postseason 33.2
Overall 31.4
Golden State Warriors 3PT shot atempted
Regular season 31.6
Postseason 30.9
Overall 31.25
Овие вториве само тројки шутирале.

Da vidime dali Igi ke bide pak x-factor ko i minatoto finale :))

Не можеш така како бавчар најголем да се смееш на сред пресконференција за некој играч дека не знаел да игра одбрана (безразлика дали знае или не), поготово не за играч како Стеф Кари кој може да ти го наплати тоа дупло на терен.
Мора да се има почит према противникот, сеа нека го гледа големото финале пред ТВ и нека си се смешка како дебил најголем.

Мора да се разделат Дурант и Вест за да успее тој првиот..

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

tumblr_o53339UdpG1ucong7o1_400.gif

:icon_lol:

Сакав ОКЦ да пројде, за полесно на Леброн да му биде, али ај, барем овој гадниов другар на Рас нема да го глеам више

Ако освојат титула ГСВ, кои ќе бидат изговорите за да се омаловажи нивниот успех?
На форумов нема толку ама по интернетов врие од хејтери на ГСВ, колку ќе ми биде мило само ради нив да освојат.

И немојте да си грешите душа да ги споредувате Расел со Кари, греота е.
Последна четвртина кога не играше Кари 2 минути, Тандер ја стопија разликата на 4-5 поени...влегува Кари и ја враќа разликата назад за пола минута :LOL:

Дурантула супер си изигра оваа утакмица, превзема лидерство кога највеќе требаше ги одржуваше во игра ама јебига кога имаш соиграчи како Расел. Нека иде нека јаде гомна на прес-конфереција сега пошто само и тоа знае.

tumblr_o53339UdpG1ucong7o1_400.gif

:icon_lol:

Сакав ОКЦ да пројде, за полесно на Леброн да му биде, али ај, барем овој гадниов другар на Рас нема да го глеам више
Или америве што викаа, "the most expensive cheerleader".

Дурантула супер си изигра оваа утакмица, превзема лидерство кога највеќе требаше ги одржуваше во игра ама јебига кога имаш соиграчи како Расел. Нека иде нека јаде гомна на прес-конфереција сега пошто само и тоа знае.

Да, али затоа прошлата утакмица, најбитната, Дурантула ја посра за сите пари

Да, али затоа прошлата утакмица, најбитната, Дурантула ја посра за сите пари
Па затоа и пишав оваа.
Не дека и КД не е choker по некад ама во Г7 кога беше најпотребно превзема и ги држеше во игра за разлика од Расел кој цела серија е срање невидено во второ полувреме.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom