НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
И јас овај го мразам,заради него и онај циркузантот Вестбрук што танцуваа пред секој натпревар како некои ретардоси ги замразив Оклахома упм..а пак од друга страна криво ми е за нив што во 2012 судиите ги ограбија па еве сега нека стигнат до титула и да му се одмаздат на Лебронот..кој кур :D
Пак ништо не научи од претходната дискусија? :D

Crno im se pisuva na Gsv pak ne znaat kaj teraat, ko da e ova nekoj drug tim

Дрејмонд е изгубен во време и простор , дур едно време он ќе влегуваше во глава на Адамс , па после изјавуваше подобро е да се влезе кај Дурант и Вестбрук , сега него му го испија мозокот.

Ima link nekoj decki please...

Samo ja mislim deka OKC ja ima najdosadnata i najmrtva publika?
Isto moram da napomenem i najgadni cirliderke

Никаква игра у одбрана,Вестрбрук со еден пик ги разбива и со самото тоа има колку што сака опции.Да не зборам дека им направија милион офанзивни скокови.За нападот ич да не зборам, посебно оној Грин.И не знам дали видовте пак направи цигански потег, го сопна Кантер а овој беше у контра.

Последно уредено:
Чим стигна Роберсон да ги пуни, готова е работата.

Кари игра мизерно, флешбекови од ланското финале.

Последно уредено:
Делаведова ти е пример за класичен, закоравен сељак.

Drejmomd e nakurcen seljak, od tie "a bace vidi mi go tricepso", poloso e ova

Bili Donovan e covekot, kapa dole gospodine. Neka si gi nabutaat GSW sea tie 73 pobede u analniot otvor

Кога си ги поставија тие 73 за приоритет ќе им се случува ова. Секој тим што освојувал прстен од минатите години ги одмарал играчите преку сезона (посебно при крај), не е возможно цела сезона + плеј оф да се издржи... но добро, ќе се дише полесно во главното финале без идиотска кошарка.

Девојчињата од Оукленд :pusigo::pusigo::цицки:

Аууу растур систем.. Арно реков полошо за ОКЦ Грин ако го суспендират..

Остај Грин, Кари освен 3та четвртина во 2 утакмица катастрофа е
http://imgur.com/tPraACl
Го скротија ко глувче[DOUBLEPOST=1464161066][/DOUBLEPOST]
CjRnuvyXEAAWhFw.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom