Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Незнам дали е правена дискусијава порано ама многу ме интересира, што треба да им се случи на актери од типот на Де Ниро со филмски улоги во голем број класици, да паднат на ниво на 70 годишни дркачи по филмови?

Незнам дали е правена дискусијава порано ама многу ме интересира, што треба да им се случи на актери од типот на Де Ниро со филмски улоги во голем број класици, да паднат на ниво на 70 годишни дркачи по филмови?
Ја нема веќе таа енергија што ја имал порано. Поради тоа не му стигаат улоги за сериозни големи филмови. Пачино на пример, наместо да го прави тоа што го прави Де Ниро работи во театар. Исто така и понекогаш глуми во телевизиски филмови. Де Ниро сепак сака сеуште да биде во центарот и прифаќа такви глупи улоги.

Последно уредено:
Ја нема веќе таа енергија што ја имал порано. Поради тоа не му стигаат улоги за сериозни големи филмови. Пачино на пример, наместо да го прави тоа што го прави Де Ниро работи во театар. Исто така и понекогаш глуми во телевизиски филмови. Де Ниро сепак сака сеуште да биде во центарот и прифаќа такви глупи улоги.
не се согласувам, точно дека можеби ја нема таа енергија, но сепак нема да глуми тинејџер па да му треба некоја енергија. Може да глуми во квалитетни филмови каде би глумел улоги согласно неговите години, плус секаде може да се најде некој филм каде некој треба да го глуми на пример стариот чичко, или дедо или што и да е....а да не се деградира вака.
Сигурно не му е за пари, ги имаат небројни сите глумци

Добар е Де Ниро во филмовите на О`Расел, другите понови не сум му ги гледал и никад нема да му ги гледам. :D

мајка му на џони деп умрела
он да ти бил женет со амбер хард, ја биксал, се разведуваат
тука
кај е @RocknRolaa

мајка му на џони деп умрела
он да ти бил женет со амбер хард, ја биксал, се разведуваат
тука
кај е @RocknRolaa
aoUve2I.jpg

Толку нема филмови периодов, шо на жута штампа се удри у темава :)
The Nice Guys е една од најјаките комедии шо сум ги глеал последните 2-3 години, заедно со Deadpool, лудница сценарио, Рајан Гослинг врв у комбинација со Расел Кроу! :D Топ 8/10

Топла препорака за одлична авантура.
The Physician
Од почеток знаев дека ќе ми се допадне филмот иако одвреме-навреме по малку ми спласнуваше во втората половина.
http://www.imdb.com/title/tt2101473/

The Nice Guys е една од најјаките комедии шо сум ги глеал последните 2-3 години, заедно со Deadpool, лудница сценарио, Рајан Гослинг врв у комбинација со Расел Кроу! :D Топ 8/10
Nice Guys растури, одамна се немам така смеено на филм, лудница беше, макар што на моменти Гослинг делуваше како да не сака да глуми.
Исто и Sisters ми беше забавен, guilty pleasure.

Јас пак The Brothers Grimsby го гледав. Има од оние ретардирани моменти како на сите филмови на Sacha Baron Cohen ама пак има и многу јаки фори.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom