Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја нема веќе таа енергија што ја имал порано. Поради тоа не му стигаат улоги за сериозни големи филмови. Пачино на пример, наместо да го прави тоа што го прави Де Ниро работи во театар. Исто така и понекогаш глуми во телевизиски филмови. Де Ниро сепак сака сеуште да биде во центарот и прифаќа такви глупи улоги.Незнам дали е правена дискусијава порано ама многу ме интересира, што треба да им се случи на актери од типот на Де Ниро со филмски улоги во голем број класици, да паднат на ниво на 70 годишни дркачи по филмови?
не се согласувам, точно дека можеби ја нема таа енергија, но сепак нема да глуми тинејџер па да му треба некоја енергија. Може да глуми во квалитетни филмови каде би глумел улоги согласно неговите години, плус секаде може да се најде некој филм каде некој треба да го глуми на пример стариот чичко, или дедо или што и да е....а да не се деградира вака.Ја нема веќе таа енергија што ја имал порано. Поради тоа не му стигаат улоги за сериозни големи филмови. Пачино на пример, наместо да го прави тоа што го прави Де Ниро работи во театар. Исто така и понекогаш глуми во телевизиски филмови. Де Ниро сепак сака сеуште да биде во центарот и прифаќа такви глупи улоги.
мајка му на џони деп умрела
он да ти бил женет со амбер хард, ја биксал, се разведуваат
тука
кај е @RocknRolaa
Венеса Паради во одбрана на Џони Деп - via СителТолку нема филмови периодов, шо на жута штампа се удри у темава![]()
The Nice Guys е една од најјаките комедии шо сум ги глеал последните 2-3 години, заедно со Deadpool, лудница сценарио, Рајан Гослинг врв у комбинација со Расел Кроу!Толку нема филмови периодов, шо на жута штампа се удри у темава![]()
Nice Guys растури, одамна се немам така смеено на филм, лудница беше, макар што на моменти Гослинг делуваше како да не сака да глуми.The Nice Guys е една од најјаките комедии шо сум ги глеал последните 2-3 години, заедно со Deadpool, лудница сценарио, Рајан Гослинг врв у комбинација со Расел Кроу!Топ 8/10
Наброј неколку добри мистерии што имаш изгледано, за поконкретни предлози да добиеш.Предлог добро мистерија филче .Само да не е поврзано со хорор?