Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ако се оддолжи мечот односно се игра подолго време губи Сок 90% нема кондиција за ефикасно издание во долги мечевиСервисот на Сок брилијантен,ама човекот е машина за нефорсирани грешки. 3-2 30-0 на сервис и му продаде 4 поени по ред на Рамос без мака.
Сок е подобар,ама ако продолжи да греши со ова темпо ќе го јаде.
Kako se odviva utakmicata po sto ne ja gleda. Dali ima sansa ramos go imam staveno so pojke pari da znam dali da se pokrivam ??Сок 7-6 4-1 водеше и го изгуби сетот 4-6. Преценет играч е Сок, реално ништо специјално нема сем форхендот, остантото е пун курац.
Kako se odviva utakmicata po sto ne ja gleda. Dali ima sansa ramos go imam staveno so pojke pari da znam dali da se pokrivam ??Сок 7-6 4-1 водеше и го изгуби сетот 4-6. Преценет играч е Сок, реално ништо специјално нема сем форхендот, остантото е пун курац.
Не знам, малце го погледав само, сега пребацив на Мареј. Има шанса Рамос секако.Kako se odviva utakmicata po sto ne ja gleda. Dali ima sansa ramos go imam staveno so pojke pari da znam dali da se pokrivam ??
Sent from my SM-G925F using Tapatalk