Roland Garros 2016

• Креатор на темата Креатор на темата ColdSky
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ке го освои Roland Garros 2016?

• Новак Ѓоковиќ

Гласови: 44 54,3%
  • Енди Мареј

Гласови: 12 14,8%
  • Рафаел Надал

Гласови: 20 24,7%
  • Роџер Федерер

Гласови: 7 8,6%
  • Кеи Нишикори

Гласови: 6 7,4%
  • Некој друг

Гласови: 5 6,2%
  • Серена Вилијамс

Гласови: 12 14,8%
  • Симона Халеп

Гласови: 3 3,7%
  • Гарбин Мугурза Бланко

Гласови: 3 3,7%
  • Викторија Азаренка

Гласови: 9 11,1%
  • Некоја друга

Гласови: 5 6,2%
  • Кур ќе освои Новак.

Гласови: 6 7,4%

• Вкупно гласачи
    81
Статус
Затворена за нови мислења.
Сервисот на Сок брилијантен,ама човекот е машина за нефорсирани грешки. 3-2 30-0 на сервис и му продаде 4 поени по ред на Рамос без мака.

Сок е подобар,ама ако продолжи да греши со ова темпо ќе го јаде.

Halep halep dzuzde edno

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Сервисот на Сок брилијантен,ама човекот е машина за нефорсирани грешки. 3-2 30-0 на сервис и му продаде 4 поени по ред на Рамос без мака.

Сок е подобар,ама ако продолжи да греши со ова темпо ќе го јаде.
ако се оддолжи мечот односно се игра подолго време губи Сок 90% нема кондиција за ефикасно издание во долги мечеви

Koj e povreden.vo mecot sok - ramos oti ne gledam ??

Сок 7-6 4-1 водеше и го изгуби сетот 4-6. Преценет играч е Сок, реално ништо специјално нема сем форхендот, остантото е пун курац.

Сок 7-6 4-1 водеше и го изгуби сетот 4-6. Преценет играч е Сок, реално ништо специјално нема сем форхендот, остантото е пун курац.
Kako se odviva utakmicata po sto ne ja gleda. Dali ima sansa ramos go imam staveno so pojke pari da znam dali da se pokrivam ??

Kako se odviva utakmicata po sto ne ja gleda. Dali ima sansa ramos go imam staveno so pojke pari da znam dali da se pokrivam ??

Не знам, малце го погледав само, сега пребацив на Мареј. Има шанса Рамос секако.

Која појава е Сок, 6 брејк топки имаше на 4-5 да врати брејк. Во сите 6 влегуваше во поенот и тој правеше неизнудени грешки и си се смее како луд. :ROFLMAO:

Петра Квитова загуби два сета со 6-0 од 108 тенисерка, у кој курац е отиден женскиот тенис мајко мила...

Нандо се распука, потребен психијатар за Нишикори. :ROFLMAO:

Рафа се повлече од РГ :( До кога бе со повредиве не е можно ова, таман се врати.

Животна шанса за Новак да освои РГ. Не верувам некогаш да добие подобра од оваа.[DOUBLEPOST=1464361041][/DOUBLEPOST]BBC Tennis ‏@bbctennis 2m2 minutes ago
Nadal's wrist problem has been there for a while. Had an MRI - results not positive. Wrist would break if he kept playing.

Каков идиот Киргиос лелелеле.Копук невиден. Илјада шанси му даде Гаске,ама овој жива превара.А на сет топка што направи...:tapp::tapp::tapp::tapp:

Гаске грешките ги сведе на минимум,многу малце греши и тоа е најбитното во натпреварот.Инаку Гаске има само 8 поени повеќе земено,а води 2:0.

Се фолираше(лажираше повреда) Киргиос на почетокот беспотребно,и го продаде сетот безвезе.После му текна дека треба да игра.

Габашвили да игра со денешниов Гаске ќе го посере.

имаш мечеви Нишикори-Вердаско и Гаске-Киргиос и ти пренос даваш Радванска-Штрицова, озбилно најде некој како е поврзана Радванска со Еуроспорт, се коси со секоја логика ова што го прават со изборот на пренос

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom