ЕП 2016 - Анализа на репрезентации (ПРИЈАВУВАЊЕ)

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Репрезентацијата на Русија со конечен список :
13230309_1083001075093162_3165344919758152462_n.jpg

Нели е подобро да се отвори тема за генерална дискусија, вака пишуваме кај ни дојде.

Е подобро е. Може веќе и теми за секоја група посебно да се отвора. Пишав и тагнував, никој не е заинтересиран од толку многу членови. Во минатото дури тешко беше да најдеш тема да отвориш :icon_lol:, сега освен за анализите за репрезентациите што се пријавија друго ништо.

euro-groups-jpg.146315

Значи еве уште еднаш ќе ја поставам сликата. Само група Ф е отворена, останатите ако има заинтересирани нека си бираат група. 5 души требаат за уште 5 групи.

Можи јас за Алжир да пишувам?

Алжир е резервирана за СП 2018 на еден друг член. Ти ако сакаш може група да отвориш и тоа да си бираш освен група Ф и Д? :icon_mrgr:

@Castiel секако Џонтра ти ја зеде Маџарска, ќе отвораш тема за некоја група?

Ja ja откажувам Украина, немам доволно слободно време периодов да ги анализирам тоа анонимусите од Украинско што не играат у Шахтјор и Динамо а ги има доста (1/3 од екипата).
Ако ``турчинот `` сака замена да праиме Украина - Турција ке можам за нив да составам зашто пратам турско .

Алжир е резервирана за СП 2018 на еден друг член. Ти ако сакаш може група да отвориш и тоа да си бираш освен група Ф и Д? :icon_mrgr:

@Castiel секако Џонтра ти ја зеде Маџарска, ќе отвораш тема за некоја група?

Епа тогаш Холандија пишете.

Ja ja откажувам Украина, немам доволно слободно време периодов да ги анализирам тоа анонимусите од Украинско што не играат у Шахтјор и Динамо а ги има доста (1/3 од екипата).
Ако ``турчинот `` сака замена да праиме Украина - Турција ке можам за нив да составам зашто пратам турско .
Напиши џа Турција, јас ќе праам за Англија.

@Uli Hoeneß пиши ме кај турција ,а александар09 кај Англија

1. ManUtdChampions - Англија
2. STEALTH - Германија
3. Џонтра Волта - Шведска и Унгарија
4. DaniBMW - Исланд
5. Castiel - Полска
6. Uli Hoeneß - Австрија
7. HristijanWR10 - Белгија
8. BilboBaggins - Велс
9. KembaW- Франција
10. NomoregameS - Хрватска
11. Invader - Русија
12. RomanistaRIM - Романија
13. ob1 - Шпанија
14. joe.b - Португалија
15. К!KI - Холандија ако може :D, ако не Ирска.
16. ElNinho - Словачка
17. RickyLFC9 - Северна Ирска
18. g11ggs - Албанија.
19. Klipce - Italija
20. Ska Maniac - Турција
21.TheTrooper-Швајцарија
22.aleksandar09 - Англија

остануваат уште Чешка и Украина

Составот на Англија:
Goalkeepers: Joe Hart (Manchester City), Fraser Forster (Southampton), Tom Heaton (Burnley).

Defenders: Gary Cahill (Chelsea), Chris Smalling (Manchester United), John Stones (Everton), Kyle Walker (Tottenham Hotspur), Ryan Bertrand (Southampton), Danny Rose (Tottenham Hotspur), Nathaniel Clyne (Liverpool).

Midfielders: Dele Alli (Tottenham Hotspur), Ross Barkley (Everton), Eric Dier (Tottenham Hotspur), Jordan Henderson (Liverpool), Adam Lallana (Liverpool), James Milner (Liverpool), Raheem Sterling (Manchester City), Jack Wilshere (Arsenal).

Strikers: Wayne Rooney (Manchester United), Harry Kane (Tottenham Hotspur), Jamie Vardy (Leicester City), Daniel Sturridge (Liverpool), Marcus Rashford (Manchester United).
Немој да ми усрал некој анализата на Англија. За другите и да усерете, небитни се. :icon_lol:

Морам да се откажам, многу набрзo ми ги ставија испитиве после колоквиуми. Кој сака нека ја земе Белгија. :)

Најјаки се овие кои се брзаат да се пријават колку да ги читаат своите имиња на листата пријавени ( чувството неописливо нели) за да после сфатат дека не се пријавиле за којзнае шо

Де бе луѓе....немате време. Јас имам 2 анализи пишувано до сега (ЕП 2012 и СП 2014) и двете заедно 40 минути до саат ми земаа. Не пишувате книга или дипломска.

Фусноти, проред, проследено со power point презентација. Иначе не се важи.

Сабота или Понеделник ќе ја имате Романија обработена.Hai Romania.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom