Ska Maniac
Бараба
Репрезентацијата на Русија со конечен список :

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нели е подобро да се отвори тема за генерална дискусија, вака пишуваме кај ни дојде.
Можи јас за Алжир да пишувам?
Алжир е резервирана за СП 2018 на еден друг член. Ти ако сакаш може група да отвориш и тоа да си бираш освен група Ф и Д?
@Castiel секако Џонтра ти ја зеде Маџарска, ќе отвораш тема за некоја група?
Напиши џа Турција, јас ќе праам за Англија.Ja ja откажувам Украина, немам доволно слободно време периодов да ги анализирам тоа анонимусите од Украинско што не играат у Шахтјор и Динамо а ги има доста (1/3 од екипата).
Ако ``турчинот `` сака замена да праиме Украина - Турција ке можам за нив да составам зашто пратам турско .
Немој да ми усрал некој анализата на Англија. За другите и да усерете, небитни се.Составот на Англија:
Goalkeepers: Joe Hart (Manchester City), Fraser Forster (Southampton), Tom Heaton (Burnley).
Defenders: Gary Cahill (Chelsea), Chris Smalling (Manchester United), John Stones (Everton), Kyle Walker (Tottenham Hotspur), Ryan Bertrand (Southampton), Danny Rose (Tottenham Hotspur), Nathaniel Clyne (Liverpool).
Midfielders: Dele Alli (Tottenham Hotspur), Ross Barkley (Everton), Eric Dier (Tottenham Hotspur), Jordan Henderson (Liverpool), Adam Lallana (Liverpool), James Milner (Liverpool), Raheem Sterling (Manchester City), Jack Wilshere (Arsenal).
Strikers: Wayne Rooney (Manchester United), Harry Kane (Tottenham Hotspur), Jamie Vardy (Leicester City), Daniel Sturridge (Liverpool), Marcus Rashford (Manchester United).