ЕП 2016 - Анализа на репрезентации (ПРИЈАВУВАЊЕ)

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
@Џонтра Волта , @Донев , @DaniBMW , @RickyLFC9 , @ElNinho , @ob1 @KembaW @TheTrooper[DOUBLEPOST=1463326846][/DOUBLEPOST]
Каснам јас а? Ми ја собравте Италија... :(

Ако сакаш можеш да отвориш тема за групата Е во која се наоѓа Италија :), нормално овие денови откако ќе излезе прелиминарниот список на Италија.

Остануваат уште Чешка и Унгарија за анализа? Мислам дека @Castiel изрази желба за Унгарија доколку никој не ја одбере.

Инаку да се договориме и за темите за групите. До среда ќе излезат прелиминарните списоци од соте репрезентации па да се договориме кој член за која група сака да отвори тема.

Прегледај го приврзокот 146315

Пријавувајте се кој член сака да пишува за некоја група.

Јас за Група Ф (Австрија, Португалија, Исланд и Унгарија) ќе пишувам.
Aко никој не се пријави ќе напраам и за нив после анализата за Полска. Која и да остане од нив не е проблем.

Ја реков за Унгарија бе. :D
Дајте ми ја Маџарска мене а Кастиел нека земе група, ја нејќам група.

Ја реков за Унгарија бе. :D
Дајте ми ја Маџарска мене а Кастиел нека земе група, ја нејќам група.

$_1.JPG

:angel::LOL:

Хахахахахахааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа

Другари јас се извинувам, мора да ја откажам Англија.. Немав време да средам, а немаат уште комплет екипа извадено, да не пишувам за Решфорд на пример, а не го земале после...нека преземе некој друг и нека направи убава анализа кога тимот ќе биде конечен. :)

Другари јас се извинувам, мора да ја откажам Англија.. Немав време да средам, а немаат уште комплет екипа извадено, да не пишувам за Решфорд на пример, а не го земале после...нека преземе некој друг и нека направи убава анализа кога тимот ќе биде конечен. :)
ЦЦЦЦЦ и после сакаш МУРИЊО да дојде,ЕПА НЕМААААААААААААА...........................:ban::brlav::cujte:[DOUBLEPOST=1463583012][/DOUBLEPOST]
ЦЦЦЦЦ и после сакаш МУРИЊО да дојде,ЕПА НЕМААААААААААААА...........................:ban::brlav::cujte:

Можи јас за Алжир да пишувам?

Ако може јас ќе напраам за Англија, Турција нема праве друг, а може и за нив да напраам.

Sent from my SM-T210 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom