Potsetuvanje za eurovent za hansol, preku york.Eve eurovent za York=Hansol (treba da se poslednive modeli)
http://www.eurovent-certification.com/en/Certified_products/Access_by_programme.php?lg=en&rub=04&srub=01&select_prog=AC&select_partic=1365&select_marque=YORK&select_class=AC1 / A / S / R&tri_chp=&debut_affiche=46&indice_affiche=4
Malku mi se cudni podatocite.
Neka padne zimava –20° pa ce ve prasam togas dali ce zborite za klimi ili za greenje na drvo..Ke vidime na zima da ne padnis vo nesvest I ti klimata se gleda celokupno vo celata grejna sezona kako raboti i kako trosi.
Neka padne zimava –20° pa ce ve prasam togas dali ce zborite za klimi ili za greenje na drvo..Ke vidime na zima da ne padnis vo nesvest I ti klimata se gleda celokupno vo celata grejna sezona kako raboti i kako trosi.
Kako da ti kazam I ti da ne padnis vo nesvest narednata zima ke merime kolku trosi kako trosi na minus na nula I ke objavam tuka bez da se sekiras I toa klimata se gleda mislam niz celokupnoto vreme na rabota a ako te bendisva togas ke ti kaparime eden GREE HANSOL na popust za odblisku da go sledis. I nemoj drug pat da vregas. I drugo jas sporedba napraviv imam dve masini od po 50000 den koja kako raboti kako se ponasa i neznam kako toa tesko tebe ti padna. A idnata zima dokumentirano ke imas. PozdravE ova e svarno vrv, naucna fantastika. Tbiv ( sramezlivo priznanie deka treba da si imate i pomosno greenje pod ova T) i kaj najkvalitetnite klimi edvaj e na -7 C, epten retko na -10 C, tuka od rakav se tresat temperaturi i snagi. Ako e ova vistina ,ne treba ni da se bara drugo nesto da se kupi. Kaj site klimadjii osnovniot problem i nocna mora e sto posle -10 C strmoglavo padja isporacanata snaga, a ovde od rakav se tresat vakvi parametri od koj boli glava i mozat da im pozavidat i najskapite firmi so svoite vrvni ponudi.
Po mene ako HANSOLOT uspee da dade i 3Kw na -10 C ce bide povece od vrhunska ponuda.....
Edinstveno moze da im se veruva na onie sto gi koristat ovie klimi i edinstveno se tie merodavni i samo niv i ce gi esapam za verodostojni.
Ovoj posledniov sto kupi HANSOL se odusevuva vo april mesec so nea i padja vo nesvest sto malku mu trosi kako na slikata 120W ......Smesno e sto ludjeto ne se trudat da svatat deka tolkavi se gubitocite na prostorot vo toj moment i klimata samo go nadoknaduva toa so kontinuirana rabota bez da pravi on/off, voopsto ne e vazno kolku trosi klimata tuku kolkav e bilansot na vkupnite gubitoci na prostorijata vo edinica vreme.... A be sto se nerviram i jas bez veze...
A ti so Change@GT1 Ti so Hansol izgubi nevinost?
Da, i me boleseA ti so Change
Ti e gajle za 20000den si kupi inverterабе вие бетер од мене сте биле, јас барем на клими не се палам
@mambo2 зимава кај мене 6 дена Т беше под 0с, од тие 6 дена само една сабајле фати -6 другите денови во просек беа околу 7-8с и тоа сред зима јануари февруари
а бе другар ти мислиш ќе се топлам јас со нив, веќе најдов муштерии за по 25КTi e gajle za 20000den si kupi inverter
A+++\A++