Aбре нели има сам да си направиш формат каков што ти одговара?Сеа ке проверам дали има 2x8[DOUBLEPOST=1463954168][/DOUBLEPOST]@DaniBMW нема таков шаблон .. најблискиот е Данска 2x12 или Европски шампионат 3x8, во Данската верзија испаѓаат 3 во Европскиот испаѓаат 2
Ај провери ти од седмиот профил. Таму мислам дека уште немаш креирано лига.Aбре нели има сам да си направиш формат каков што ти одговара?![]()
Чек да проверам ајде.[DOUBLEPOST=1463954925][/DOUBLEPOST]Не гледам никаде xDDaniBMW - New York City FC - 17.5m
JimmyFloydBottleBank - Levski Sofia - 18.7m
Mad_Coko - Rangers - 19.6m
VardarVoSrceto - Parma - 3.8m
ManUtdChampions - Wigan - 19m
ForzaVardar - Vardar - 13.6m
Chazzspaz - Qabala - 19.2m
Goldie - NK Lokomotiva - 18.2m
Клипче - Lecce - 13.1m
Acereal - Elfsborg - 19.6m
KaWa-Fimleikafélag Hafnarfjarðar-7.5m
Toni - Shkendija - 7.8 m
Black Knight - CFR Cluj - 19.4m
ivajlo26 - Sheffield United - 17.9m[DOUBLEPOST=1463954570][/DOUBLEPOST]
Ај провери ти од седмиот профил. Таму мислам дека уште немаш креирано лига.
Ти викаш дур не почнала испитната а ја не знам како се погоди сите лиги до сеа што се креираат преку форумов се креираат во испитна/колоквиумска сесија ..3*8
Побрзо се мењаат тимовите и поинтересно е. Вака една сезона ако не си склопил добар тим на почеток отиде јабана кој ќе чека пет месеци за нова шанса. Тие што ќе испаднат во трета лига ќе се вратат за помалку од два месеци. Додека играат во ботската лига ќе можат да си се фокусираат на купот и тоа е тоа. Ај креирај сега дур не почнала испитна да го склопам тимот кој ќе ја врати парма во сеоскиот фудбалски крем.