Бокс

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Ништо чудно нема. Ѓергај не е дораснат на Хеј, разлика во класи.

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.462
Поени од реакции
5.881
Ништо чудно нема. Ѓергај не е дораснат на Хеј, разлика во класи.
Кај може да ги гледам Нури Сефери и Душан Крстич, во Швајцарија боксуваат во овие моменти?

red baron

sad but true
Член од
3 ноември 2012
Мислења
960
Поени од реакции
825
На Паркер му требаа 12 рунди за да победи Такам. Сепак докажа дека има потенцијал за нешто поголемо, но не го гледам како фаворит во средба со Џошуа, Хеј, Поветкин.

Денис Лебедев победи во Москва Виктор Рамирез

Рутинска победа за Хеј

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
9ти јули реваншот на Кличко со Фјури а? :icon_lol:
Не ми е по ќејф Кличко ама другиов се растури од фалење после победата, ќе ми е мерак да тепа Кличко.

Од друга страна Хеј со Шенон, овој има 45 години, не знам што бара уште во ринг, нека земе нека се пензионира, доста му е.

За Повјеткин и Вајлдер има нешто ново? Се откажа или се одложи борбата?

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Почина Касиус Клеј/Мохамед Али. Великан. Бог да му душа прости.

Член од
12 март 2009
Мислења
20.675
Поени од реакции
16.883
R.I.P. beše legenda, ne samo bokser tuku i šoumen, go izdigna boksot na povisok piadestal...
Se sećavam koga navivame satovi da staneme noće vo niedno vreme da ja gledame na C/B TV direktno borbata so Frejzer, a potoa i drugite vrvni mečevi

|gor

Шмрчем амфетамин
Член од
12 јануари 2010
Мислења
1.421
Поени од реакции
2.503
Ентони Џошуа ја одбрани титулата во ИБФ категоријата. :zver:

Miss.Independent

Me,Myself & I
Член од
26 јуни 2013
Мислења
1.389
Поени од реакции
3.403
Кличко има ставено видео кај него на фб страната дека мечот е откажан што требаше да биде на 9ти јули.
Фјури бил повреден а прочитав негде дека треба да одмара 6седмици..па видиќемо..

|gor

Шмрчем амфетамин
Член од
12 јануари 2010
Мислења
1.421
Поени од реакции
2.503
Кличко има ставено видео кај него на фб страната дека мечот е откажан што требаше да биде на 9ти јули.
Фјури бил повреден а прочитав негде дека треба да одмара 6седмици..па видиќемо..
Треба да одмара, а дечкото отишол во Франција и ги частел англиските навивачи.
fury.jpg
Еве слика од повредата.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Срам за спортов е овој циганов селски.
Пу Кличко крв ти ебам тактичарска, требаше да му влезе ол ин и да го одере од ќутек. Ти ебам мамутот никаков.

|gor

Шмрчем амфетамин
Член од
12 јануари 2010
Мислења
1.421
Поени од реакции
2.503
Срам за спортов е овој циганов селски.
Пу Кличко крв ти ебам тактичарска, требаше да му влезе ол ин и да го одере од ќутек. Ти ебам мамутот никаков.
Ја усра ептен работата Кличко. Се изгуби на првиот меч.
Пред некое време прочитав како ќе им покажел на сите дека он е светски шампион и сакал да ги освои сите појаси. И јас сакам да го видам тоа, ама тешко. 40 години има, не знам уште колку ќе тера. ада Витали на 42 ја одбрани титулата и се повлече, иако според мене сега уште он ќе беше светски ВБЦ шампион, а не Вајлдер.
Владимир мислам дека уме уште 4 борби од договорот со РТЛ, па би требало да се очекува уште некој интересен меч од негова страна.
А Фјури е типичен клошар. Не го можам. Лани паднал на допинг, па ваљда допрва ќе се истражува што и како. Нека му ги земат појасите и така не ги заслужува.

red baron

sad but true
Член од
3 ноември 2012
Мислења
960
Поени од реакции
825
Лека и очекувана победа на Deontay Wilder против Chris Arreola. Мене лично не ми се допаѓа стилот на Wilder коjповеќе наликува на улечен силеџија отколку на професионален боксер. Целиот мит за неговата сила ќе биде развенчан при средба со боксери како Кличко, Поветкин, Џошуа и Ортиз.

Патем Wilder доби повреда на раката, а WADA оневини Поветкин во случајот за употребата на мелдониум и се чека одлука на WBC до крајот на месецот.
http://ria.ru/sport/20160701/1455989294.html

Сега треба Deontay да биде маж и да излезе на рингот или ќе докаже повторно дека руските навивачи се прави како го нарекуваат Beyoncé.

Kajgana Shop

На врв Bottom