the_kop
Модератор
- Член од
- 14 јануари 2011
- Мислења
- 10.432
- Поени од реакции
- 13.558
Последно за него што видов на ФБ е колку гола/асистенции имал на утакмица. Океј нека биде само тоа и готово. Не мора сеа да се става каков гол им дал еднаш на Палермо , каква асистенција напраил со Верона , како изиграл последната утакмица за Полска и како омилен играч му бил Џерард и по дифолт он сега ќе биде страшно засилување за нас.
Иначе овој само онака ми текна. Пример земи од минативе страшно платени засилувања што ги донесовме како беа претставувани.
Како и да е , јас ти кажав јас не те хејтам , само онака добронамерна критика. На крај краева ти си фан исто ко мене , ама ти си го трошиш твоето време на фејсбук со пишување , собирање информации итн итн. Очекувањата најпрво ги ствараш сам за себе. Ако толку па ти е кејф па продолжи така..
Најпресно за мене е Лалана кога дојде кај нас , зошто го пратев уште у Саутемптон. Абе пресреќен , слики ставање на мој фб профил , фалење на другари. За што? хаха за сеа онака да има една добра утакмица на 3 одиграни.
Тоа е веќе приказната на нас , Ливерпул фановите. Очекувања , очекувања , најави вака ќе биде така ќе биде , овој е толку јак , наредна сезона е наша за на крај пак ништо.
Ти според муабетов како шо го кажуваш, на пример не треба да се радуваш кога Ливерпул ќе даде гол пошто можно е до крај на натпревар му израмнат и за џабе да ти е радувањето. Нормално е дека ќе се надеваш за секој нов играч (освен нормално ако немаш против некој). И разбери, мора некако да го претставиме играчот а единствено се претставува ти кажав и погоре, преку клипови, статистики или колумни. Не знам како поинаку да го претставиме, ако имаш некоја идеја бујрум сподели ја па ќе ја прифатиме.

Ќе видиме дали ќе го биди. Инаку играч на Удинезе е
Утре му е роденден па можи тогаш ќе објават