Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Доминација!
Честитки на сите играчи, на стручниот штаб и на управата ( :kuracc: ).
Чест и задоволство е да се навива за овој клуб, за ова свето име. Да ни се множат титулите.
Сега со нови сили одиме по европско чудо.
ЕДЕН Е ВАРДАР!

Последно уредено:
:oeoeoe:

1sm178trophy.gif
В
А Р Д А Р
1sm178trophy.gif

:oeoeoe:

Rotating-golden-star.gif

Последно уредено:
Нека се множат титулите, титулава нека им биде трн во око на оние кои цела сезона ширеа АнтиВардар кампања, нека пукнат од мака и шпонски Спорт и Екипа и Илчо педерот и Дестан со неговите 100.000 евра и индијанците од Чаир и Тетово. Цела сезона игравме сами против сите од гореспоменатите.
Ги пребродевме сите заткулисни игри и сопки што му ги правеа на Вардар и на крај им ги затнавме устите.
Нека ти се множат титулите црвено црн титану!!!
Одиме по европско чудо!!!

Абе петокрака во ЈУ не ставивме, бевме едини прволигаш што нема петокрака на амбелмот сега одма го сменивте..... Стајте таму шетсокрака некоја :P

Џабе сите слики од ѕвездичката над амблемот ако истата не ја стават на дресот од идната сезона, а како што го водат клубот не би ме чудело да ја утнат таа работа. Таму и е местото на ѕвездата, а не на слики за кавер на фејсбук. Да се знае кога ќе излезат на терен чиј дрес вреди и тежи повеќе од сите други во државава. Да двои од сите други на терен, како што двојат постигнатите резултати и успеси на клубот во овие (скоро) 70 години постоење.

@Skopje Rossonera Да не ја труеме темата за навивачки групи со оф-топици, ајде овде. Апсолутно се сложувам за уредникот на мак. спорт и уште неколку ликови, дека не треба да се на функцијата на која што се. Пред се заради тоа што немаат доволно квалитет. Ама, и ние малце претеруваме. Што згрешил Седло ? Со тоа што бил од Коњари ? Со тоа што не играл за Вардар ? Па цело време пекаме по некои си „Вардарци“, кои се тие ? Кои од тие Вардарци продолжил да се занимава со фудбалот, кој од тие може да донесе квалитет ?

Шут карта за Дашјан,Денкоски,Танески и Фичо.Штета според мене за дашјан не успеавме да извлечеме ништо од него.Исто во медиумите пишуваше и за некоја тепачка на Којашевиќ..

Шут карта за Дашјан,Денкоски,Танески и Фичо.Штета според мене за дашјан не успеавме да извлечеме ништо од него.Исто во медиумите пишуваше и за некоја тепачка на Којашевиќ..
Deka Kojasevik se stepal so eden od navivacite na Vardar,deckoto bil tesko povreden.Kojasevic bil mrtov pijan,kako Cesar Romero,se slucilo neso vecerta po proslavata za titula ili za vreme bilo.Imase pisano taka.
Inace Fico zosto leta?Kolku tolku ima nesto ima nekoja dobra statistika vo prosek na timot.:oops:

Не е сигурно дека ќе летаат овие, ама летово им истекува договорот, па ништо чудно да не им биде продолжен.. Зависи од тоа како ќе пазарат, ако донесат асален шпиц и се појачаме у средина, нема да има потреба од Фичо и Дашјан

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom