UEFA Europa League 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Колку се тапа Севиља, Ливерпул ги уби у поим. Само Банега што пробува нешто, другиве дно.
Колку се тапа Ливерпул, Севиља ги уби у поим. Само Никој што пробува нешто, другиве дно.

Koga bolje ke razmislam, Inter gi ograbi Liverpul koga e u prasanje Koutinjo, ja za ovoj 5 grosha ne bi dal u momentov, kakva vetruska od igrac, da e pameten klop da go prodade garant ke se najde budala sto ke plati mnogu za nego, mu ebam nikakviot, picka klasicna i on i onoj Moreno precenetion ...

A i klop e posebna prikazna denes, kriv e sto ne reagirase asalno koga go primija prviot gol, ednostavno potonaa po toj gol, bukvalno prekinaa da igraat fudbal i tuka faktorot trener uvek treba da stapi na sila, sto ne bese slucaj, u vtoro nemaa ni nekakva polusansa a kamoli sansa za gol, gi ubija.

Ги пуштија да се порадуваат у прво, па у второ им го начукаа до грклан.

Клоп го прочита Емери како селски буквар, мадре му пута ќе ја еби во второво.

Изгледа ја читал лектирата само до половина... :D

ти ебам тоа нискобуџетните судии

Клоп потврди дека план Б нема, Кутињо потврди дека е просече, Морено потврди дека нема никакво фудбалско знаење освен брзина, Џан потврди дека не е за прв тим.

Што ти значи искуство еј... не дека Ливерпул неможеа да ги решат во прво полувреме, ама вакво ебење во ум после почетоков на второво полувреме уште не сум видел. Кратко и јасно Унаи го посра Клоп.

П.С.

llorente-de-navarro-a-espanol-hijo-de-puta-se-reencuentra-con-el-athletic-en-sevilla.jpg

1sm178trophy.gif

Со одбрана составена од Дејан `газда сум` Ловрен и Алберто `многу јака фризура иам` Морено плус среден ред од Емре `не знам да погодам играч` Џан, Фелипе `ги преебавме Интер` Кутињо против играчина како Банега... јеби га бајо мој.

Банега разбира фудбал повеќе од сите играчи на Ливерпул собрани заедно ама не бе Кутињо играчиштето бил најјак, смешно и да се споредува со Љајиќ на пример, поим за лидер и најјак играч, нема што.

Днопул. :place:

И нека не ве лажат коментаторите.
Коке уште два пати во кариерата има дадено два гола на еден натпревар. Еднаш во лига, еднаш во ЛЕ (против Младост)

Како бек, не како крило

Coke im dade dva gola :bance:

Навивав за пулци дека наши енглези, ама овие сеоскиве атлетико во сеоскава лш се нр.1
Алал да им е.

Жал ми е за Ливерпул. Тежок пат поминаа да стигнат до финалево.

Севиља трета титула по ред во ЛЕ. Рекорд што тешко дека ќе го повтори некоја друга екипа.
Трет пат по ред ќе се игра и шпански УЕФА Супер куп
ПЛ > Ла Лига

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom