UEFA Europa League 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Обично би навивал за шпанска екипа против англиска (освен ако шпанската екипа е Реал), но сега некако поради фановите, поради Клоп, а и поради тоа што ми скисна Севиља нон стоп да освојува ЛЕ, вечерва сум за Ливерпул. :D

Клоп :pos:
Која фаца е значит

Ех коа ќе ми текне дека Челзи да беа паметни сега ќе имаа напаѓачко дуо Стариџ-Лукаку наместо Коста и......Randomly Generated Player 69

Ќе биде јака утакмицава сеа у второ кога ќе се отвори Севиља.

Напред добар натпревар!

Каков напад ќе има Англија само да не се повреди СтариЌ :cuc:

Unai Emeri mu gi dal snimkite na Zaev? :D

Nema tri pati so raka=penal? :(

Колку се тапа Севиља, Ливерпул ги уби у поим. Само Банега што пробува нешто, другиве дно.

Ех коа ќе ми текне дека Челзи да беа паметни сега ќе имаа напаѓачко дуо Стариџ-Лукаку наместо Коста и......Randomly Generated Player 69

Ќе биде јака утакмицава сеа у второ кога ќе се отвори Севиља.

Напред добар натпревар!
Тргај го одма од аватар, да си го стајш стариѓ.:D

Бар еден пенал можеше да свирне слепецот.
Второво очекувам појак фудбал, не дека до сега не гледавме. Голот на Ловрен оправдано поништен.
Сакам Ливерпул да тепа.

Втората ситуација беше најсмешна..таму неможеше да се свирни ниту корнер ниту пенал..па судијата очигледно намерно замижа и не досуди корнер бидејќи ќе се избламираше

Третиот пат кога играа со рака требаше да свирне пенал, инаку тотална доминација на Ливерпул нека бидат среќни Севиља што губат само 1-0 мада уште 1/2 гола не им бегаат во второ

Последната ситуација беше чист пенал и црвен, се виде намера дека иде со рака да ја мавне. Кое е тоа движеше на раката кон земјата.

Послем нека каже некој дека навивачи и тренер не значат на екипата. Каква мотивација се навивачиве на Ливерпул само.

Клоп го прочита Емери како селски буквар, мадре му пута ќе ја еби во второво.

Д фак вас дат...? :О

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom