Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во нормална држава би се запрашал зашто е дозволено групата да се регистрира со фашистичко име. Тие качаци, чие име го носат индијанциве колеле и бркале македонци.
Ама кај нас министер за одбрана се поклонува на грбот на УЧК и Собранието ги амнестира сите терористи, така да името на некоја навивачка група е најмал проблем.
Ajde be pa vie, teski neka ima publika sekade vo sekoj grad pa neka leta po nekoe stolce. I citam navredi za Radeski po netov, ne e ubo! Na vremeto Shabani ko igrase za Pobeda i bese eden od najomilenite so trebase, da go skina negovite?!
Одлучи се.Што побрзо разберите дека ова не е држава тогаш полесно ќе ви дојди на душата,јас од Македонија кренав раце и веќе подолго време се што е Македонско плукам и пцујам ...и не ,не се Албанците криви,нашите Македонците се криви што му дозволуваат вакви работи..
Зошто полицијата е секогаш подотвена да реагира ако некоја Македонска група пее против ФФМ или МВР а против Албанските си дремат?..неможам да разберам,како е можно и по која основа Албанците да се привилегиран народ во секој поглед во оваа држава?..зошто?..со што заслужија?..па нели е ова демократија нели треба законите за сите да важат?..
И судиите не се криви,ФФМ и полицијата се криви..што требаше Спирковски да направи?..да го прекине натпреварот и да нареди да се исчисти трибината?...и цела одговорност да ја земи врз себе за нешто што не е тој надлежен?.судијата си е задолжен за внатре во теренот а не за работите што се случуваат надвор
На Гајур Садики, Вардар - Фоџа се по список што е албанско му пцуеја (а види чудо , даде гол)На Шабани му ја исвирувале химната пред утакмица?
На Гајур Садики, Вардар - Фоџа се по список што е албанско му пцуеја (а види чудо , даде гол)
На Артим Шаќири Македонија - СР Југославија 2:4, 8 септември исто се албанско му пцуеја за денот на независноста на Македонија, а замисли и тој даде гол.
Македонија - Хрватска, комитите беа на север (запад андер констракшн беше), а јас одма до нив, не да ја исвиркале хрватската химна, туку ништо не се слушаше од оркестарот.(уште не ми е јасно зошто свиреа против нив, да беше Грција, Бугарија , Албанија ќе разберев, ама мислам дека тогаш ви беше мода да ги свирите туѓите химни)
Значи на трибини нема академци, туку без навреда , грото се „ уличари“, така да не знам дали навистина се чудат некои, или чисто да пишуват нешто.
Химна е национална песна на одредена држава која и да не ти припаѓа тебе мора да ја почитуваш.На Гајур Садики, Вардар - Фоџа се по список што е албанско му пцуеја (а види чудо , даде гол)
На Артим Шаќири Македонија - СР Југославија 2:4, 8 септември исто се албанско му пцуеја за денот на независноста на Македонија, а замисли и тој даде гол.
Македонија - Хрватска, комитите беа на север (запад андер констракшн беше), а јас одма до нив, не да ја исвиркале хрватската химна, туку ништо не се слушаше од оркестарот.(уште не ми е јасно зошто свиреа против нив, да беше Грција, Бугарија , Албанија ќе разберев, ама мислам дека тогаш ви беше мода да ги свирите туѓите химни)
Значи на трибини нема академци, туку без навреда , грото се „ уличари“, така да не знам дали навистина се чудат некои, или чисто да пишуват нешто.
Химна е национална песна на одредена држава која и да не ти припаѓа тебе мора да ја почитуваш.На Гајур Садики, Вардар - Фоџа се по список што е албанско му пцуеја (а види чудо , даде гол)