ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.792
- Поени од реакции
- 44.073
Многу време ќе ми треба додека да дојдам прва лига.. Иначе каков тим може да се направи таму аууу...
A demek so PSV los tim imase ???Многу време ќе ми треба додека да дојдам прва лига.. Иначе каков тим може да се направи таму аууу...
Да бе со 2ца играчи што вредат над 10 милиони. Правам муабет за трансфери, и за потенцијал на екипата. Волфсбург има 15 души (непотребни) по 2-6 милиони, не знам што спиел дечкото што им беше тренер, можел да направи уште појака екипа.A demek so PSV los tim imase ???![]()
Сакал да игра поштено не као некои тука.Да бе со 2ца играчи што вредат над 10 милиони. Правам муабет за трансфери, и за потенцијал на екипата. Волфсбург има 15 души (непотребни) по 2-6 милиони, не знам што спиел дечкото што им беше тренер, можел да направи уште појака екипа.
Е јебига, со поштено си поледно место во трета лига.Сакал да игра поштено не као некои тука.![]()
Тoлку имaв и јaс сo Свoнси. Сигурдсoн и Ају.Да бе со 2ца играчи што вредат над 10 милиони. Правам муабет за трансфери, и за потенцијал на екипата. Волфсбург има 15 души (непотребни) по 2-6 милиони, не знам што спиел дечкото што им беше тренер, можел да направи уште појака екипа.
Не е дo игрaчите, дo менaџерoт е.
- Рaнкo (2016)
И тоа е за менаџери, а не за пичкици кои бегаат.Е јебига, со поштено си поледно место во трета лига.![]()
Епа еве избега и он.И тоа е за менаџери, а не за пичкици кои бегаат.![]()
Би го земал Дани Алвеш, ама неам пари моментално.Квадрадо (91),Дани Алвеш (92), Пепе (92) и Фонте (90) се на трансфер листа. Кеш или замена.
Точно де, доминацијата во другата лига е само и само до мене.Да се собереме 10.000 за Авалон да му донесе common sense на МанЈунЧемпионс за да сфати дека не е до тимовите туку до него.
Абе кој и да ја земе Барселона на играва има доминација играм во една трета лига што нема врска со форумов ја имам Барса ништо посебно не правам само измени си правам прв сум на табелата 1-2 порази имам ..Точно де, доминацијата во другата лига е само и само до мене.Тука кискнав малку при изборот на шпиц, ама здравје ќе завршам ваљда добра работа во Евертон.