Македонски филмови

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.184
Поени од реакции
10.186
Ма ОК е сето тоа за пуштањето во Кинотека. Не ми е мене само за да ги гледам, туку и за да ги имам. Имам колекција од 68 македонски играни филмови. Ми фалат само тие 4 од постарите + некои од поновиве како Војната заврши, Како убив светец, Маклабас...
епа и за тоа мајката му е дигитализација. :D Откако ги дигитализираат, може да се купат филмовите во Кинотека. Али ако си спремен да го одврзеш ќесето. 1 филм - 500че. :LOL:
П.С. Како убив светец го имам на цд од пред 5,6 години. :D
Како сум знаел дека раритет ќе биде. :pos:

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.109
Поени од реакции
37.571
епа и за тоа мајката му е дигитализација. :D Откако ги дигитализираат, може да се купат филмовите во Кинотека. Али ако си спремен да го одврзеш ќесето. 1 филм - 500че. :LOL:
П.С. Како убив светец го имам на цд од пред 5,6 години. :D
Како сум знаел дека раритет ќе биде. :pos:
Напрај му еден DVDrip и стави го на trackermk, не биди педер! :P

Има полесна варијанта: да ги даваат на телевизија и некој да ги снима. :P[DOUBLEPOST=1463069770][/DOUBLEPOST]P.S. За Како убив светец ми е најмалку криво што го немам, исрено. Очаен филм. (n)

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.184
Поени од реакции
10.186
Како DVDrip го имам. :D Досега оригинал ги имам со се омоти трте-мрте само Пред дождот, Прашина и Сенки од Милчо наш. :love:
Ај на некоја собиранка ќе ти го донесам изрежан на цд. :D Искрено сега ко ќе ми текне и не беше толку крш тој филм, бар го имам изгледано еднаш или два пати, за разлика од Титов велес што 5 пати пробував да го изгледам и не го можам. И Жената ми беше океј кога го гледав на тв. :icon_mrgr: Ме интересира новиов што ќе биде, во постпродукција е од пред еден месец, ваљда до Манаки ќе е готов.
Јас сум од Титов Велес го најдов еднаш оригиналот, али од што е крш филмот не се префрлаше ни во компјутер, ми јавуваше некоја грешка. :icon_mrgr:

Сакам да ги соберам сите наши филмови со се скоцкано оригинал ДВД, омотче, трејлерче али некако слабо оди. Па затоа и тврип и крш вхсрип проаѓа.
Убаво што ме потсети ко ќе појдам дома да направам категоризација што се имам по двд-ата и уште колку ми фалат. :D

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.109
Поени од реакции
37.571
Како DVDrip го имам. :D Досега оригинал ги имам со се омоти трте-мрте само Пред дождот, Прашина и Сенки од Милчо наш. :love:
Ај на некоја собиранка ќе ти го донесам изрежан на цд. :D Искрено сега ко ќе ми текне и не беше толку крш тој филм, бар го имам изгледано еднаш или два пати, за разлика од Титов велес што 5 пати пробував да го изгледам и не го можам. И Жената ми беше океј кога го гледав на тв. :icon_mrgr: Ме интересира новиов што ќе биде, во постпродукција е од пред еден месец, ваљда до Манаки ќе е готов.
Јас сум од Титов Велес го најдов еднаш оригиналот, али од што е крш филмот не се префрлаше ни во компјутер, ми јавуваше некоја грешка. :icon_mrgr:

Сакам да ги соберам сите наши филмови со се скоцкано оригинал ДВД, омотче, трејлерче али некако слабо оди. Па затоа и тврип и крш вхсрип проаѓа.
Убаво што ме потсети ко ќе појдам дома да направам категоризација што се имам по двд-ата и уште колку ми фалат. :D
Ако ти фали нешто од ова, тука сум.
Screenshot_1.jpg

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.184
Поени од реакции
10.186
За Скопје ремикс ќе си држиш сид. И Мајки не сум сигурен дали го имам. Од 2010 навака тој, Мајки и Максим ги немам гледано и овој Обожение што не го даваа низ кинава. :D[DOUBLEPOST=1463077041][/DOUBLEPOST]П.С. За Деца на Сонцево ако сакаш ќе ти пратам саглам да си го симнеш, па ако не те мрзи и на тракерон качи го. Само со германска синхро ќе биде. Мене дома интернетот ми е ептен слаб последно што бев и тешко да успеам да качам нешто, а богами и да симнам.

Последно уредено:

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.854
Поени од реакции
1.606
Ако ти фали нешто од ова, тука сум.
Прегледај го приврзокот 146033
Бог да ги убие шпоните го поседуваш ли ?
За Скопје ремикс ќе си држиш сид. И Мајки не сум сигурен дали го имам. Од 2010 навака тој, Мајки и Максим ги немам гледано и овој Обожение што не го даваа низ кинава. :D[DOUBLEPOST=1463077041][/DOUBLEPOST]П.С. За Деца на Сонцево ако сакаш ќе ти пратам саглам да си го симнеш, па ако не те мрзи и на тракерон качи го. Само со германска синхро ќе биде. Мене дома интернетот ми е ептен слаб последно што бев и тешко да успеам да качам нешто, а богами и да симнам.
Од мтв не мрдат со прст знаеш колку гњаважа им удираме за приказните со Колозов да може да ги собереме сите и бадијала.

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.184
Поени од реакции
10.186
Од мтв не мрдат со прст знаеш колку гњаважа им удираме за приказните со Колозов да може да ги собереме сите и бадијала.
приказните може и да ги немаат сите ни они. Имало пожар во архивата пред 20-тина години, многу материјали можно е да се загубени во тој пожар.

Член од
22 август 2006
Мислења
497
Поени од реакции
1.000
@Zlatikevichius како може да добиеме нешто од работиве што имаш, ги неам гледано, Балканот не е мртов, Децата на сонцето, Созерцание /

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.404
Поени од реакции
25.269
Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.184
Поени од реакции
10.186
:cuc::cuc::cuc::cuc:

п.с. дај да ти помогнеме кој може, кажи што ти фали, јас мислам го имам Преку езерото, колку што видов го нема кај тебе.
оригинално DVD имаш од Преку езерото? :)
Јас имам еден фаличен двдрип од тракерот што не го пушта на плеерот. :D[DOUBLEPOST=1463087441][/DOUBLEPOST]
@Zlatikevichius како може да добиеме нешто од работиве што имаш, ги неам гледано, Балканот не е мртов, Децата на сонцето, Созерцание /
Ги имаш на trackermk.com брат. Ако ти треба инвајт, слободно кажи имам 100-тина мислам. :DСозерцание и ја го немам гледано зашто е на чешки. :D

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.404
Поени од реакции
25.269
Јас имам еден фаличен двдрип од тракерот што не го пушта на плеерот. :D
Двд мислам дека беше, ама како што се преселував поим немам кај ги забаталив филмовите. Треба да побарам :D

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.109
Поени од реакции
37.571
Kolku gb se komplet?
81 GB
Моментално не држам сид на никој оти пак некако мистерисозно ми исчезнаа од uTorrent. Кој и да ти треба, кажи, ќе држам сид или ако треба ќе го качам од ново.
За Деца на сонцето снимката што ја имам е ужасна - снимено со некое евтино програмче од Hulu, сецка, на моменти прекинува и поделен е во 13 фајлови. Ако имаш подобра, можеш да ми пратиш, иако искрено - пред некој ден го гледав и зажалив за потрошеното време.
Само играни филмови. Телевизиски не. За тој со Господ и шпионите прв пат слушам.
Може да симнеш скоро сѐ од ова од trackermk. Ако нема сидери, кажи, јас ќе држам. Ако немаш акаунт таму, пиши ми мејл, ќе ти пуштам покана.

Созрецание нема превод, на чешки е, и јас го немам гледано. И пола од другите ги немам гледано исто така. ;)
:cuc::cuc::cuc::cuc:

п.с. дај да ти помогнеме кој може, кажи што ти фали, јас мислам го имам Преку езерото, колку што видов го нема кај тебе.
Преку езерото го имам на оригинал DVD, исто и Прашина. Не ми се во компјутер.

Ми фалат:
-Малиот човек (1955)
-Оловна бригада (1980)
-Јужна патека (1982)
-Ангели на отпад (1995)
-Маклабас (1998) - иако го има на Youtube, ќе го симнам од таму со каква-таква снимка некој ден
-Како убив светец (2004)
-Војната заврши (2010)
-Мојот татко (2013)
-До Балчак (2014)
-Медена ноќ (2015)
-Каде се парите (2015)
-Збор (2015)
-Три дена во септември (2015)
-Лазар (2015)
-Обожение (2016)
-Џган (2016)

Плус во моментов ми се симнуваат Жената што ги избриша солзите и Ова не е американски филм, ама нема сидери ни за лек. 0% веќе 2 недели стојат.
Јас имам. :P[DOUBLEPOST=1463091070][/DOUBLEPOST]P.S. @џимеј , затоа те молев да му го побараш на професорот Медена ноќ на DVD. :P

Ќе им пишам на Кавал филм деновиве дали може да се купи од некаде.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom