- Член од
- 1 септември 2014
- Мислења
- 5.158
- Поени од реакции
- 7.858
Турниров е ужасен. Какви резултати, ни на крај памет нема да ми текнеше да се случат вакви глупости.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
I pak nedovolno za pobedaНемам видено до сега некој овака да го мете теренот со Ноле, најискрено. Ликот му заби 33 винери за 2 сета, капа доле.![]()
Нема везе, муабетот ми го сфати ваљда. Не може Робер да го добие Новак, стар е, нема снага, нема континуитет да го добие Новак, али начинот на кој изигра е за поздрав. Се виде и по прославата на крај, а и кога го врати брејкот во втор сет, баш го извади од комфорната зона и го нервираше со винерите. Али тоа се дешава кога си опуштен, аутсајдер и немаш што да изгубиш.I pak nedovolno za pobeda
"[I was] cautious, but extremely happy," said Federer. "I was expecting to lose in straight sets today. That was the mindset going in, so to win in straights is actually a really big surprise to me. I played cautious, and I only decided after the warm-up that I was actually going to play. So for me it was a big match on many levels."
Киргијос да можеше да си ги среди бубачките во глава, ќе беше во топ5.