Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Си трчкара си трчкара Меси кроце кроце и трасссссссс топкана. Каков плејмејкер е у пм, вакви топки никогаш, ама никогаш нема да видиме од неговиот најголем ривал Роналдо. Порнич додавање.

Си трчкара си трчкара Меси кроце кроце и трасссссссс топкана. Каков плејмејкер е у пм, вакви топки никогаш, ама никогаш нема да видиме од неговиот најголем ривал Роналдо. Порнич додавање.

Баш пред голот си помислив како воопшто не се залага и не трча и во секундата ме демантира со асистенцијата..

Меси лабаво ни ја освојува титулата, још једна у низу. Генијалец.

Ептен ме плашеа Бетис али ги пројдовме.Наредна со Еспаљол тепаме 100% а со Гранада ќе биде жустро.

После овој меч јас сум 99.9999 % сигурен во титула, од оваа утакмица се плашев најмногу каде што мислев дека можеме да кикснеме, после оваа победа мислам дека титулата е веќе наша :D

Ако веќе кикснуваат нека го прават тоа против Гранада...нервно нема да издржам уште една титула изгубена поради ѓубрињана комшиски.

Енриќе на полувремето со Бетис во соблекувалната одржал застрашувачки говор кон играчите:

– Želite li osvojiti La Ligu? Da ili ne? Ovo vas pitam iz razloga što ste mi pokazali da ne želite!!! Ne vidim bilo kakvu želju ni silinu u vašoj igri! Odsustvo brzog protoka lopte čini našu igru predvidljivom. Uopće se ne stvara dojam da igrate protiv 10 igrača! Ili ćemo osvojiti Primeru ili ćemo je ispustiti! Na vama je da se odlučite za jednu od ove dvije opcije!

Нашите одма закажале пријателска со Лестер на 3ти август. :)

Нашите одма закажале пријателска со Лестер на 3ти август. :)
Закажана е од месец дена таа, во склоп на некој Куп ќе биде во Америка, ваљда истиот што го играа годинава. Ама ќе биде интересно да се гледа, под услов ако до тогаш пола Лестер не се продаде.

Као демек сме заинтересирани за Бен Арфа...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom