Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Интер истотака треба да се пофали со нов газда кој ќе стане трети во раководството на интер заедно со тохир и морати. ќе биде интересантно
Каква среќа има Интер со нови газди,само за фалење сме [emoji1]

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Рома ако не шитка летоска,и ако се појачаат у одбрана и еден добар напаѓач ќе бидат и те каква закана по скудетото..али најверојатно ќе ги шитнат Наинголан и Пјанич,и ќе ги заменат со некои играчи кои ни од дома не знаат дека се занимаваат со фудбал :D
Ќе се шитка само Раџа најверојатно, Пјаниќ ќе остане.Точно дека се зима играчи од дома што не ги знаат, ама и Раџа беше таков кога дојде од Каљари, а и Пероти од Џенова, па сега Пероти е убедливо најјак играч на Рома.Ќе видиме како ќе е трансфер периодот, Џеко е ставен на трансфер листа , а и активно се бара напаѓач.

Ќе се шитка само Раџа најверојатно, Пјаниќ ќе остане.Точно дека се зима играчи од дома што не ги знаат, ама и Раџа беше таков кога дојде од Каљари, а и Пероти од Џенова, па сега Пероти е убедливо најјак играч на Рома.Ќе видиме како ќе е трансфер периодот, Џеко е ставен на трансфер листа , а и активно се бара напаѓач.
Раџа во Каљари важеше за Wonderkid во 2010 паметам сите трачаја по него али неќеја да ја платат цената која ја бараше Селино неќеја да ја платат за Рома по некоја година да го земи буквално гага :). Пероти е добар играч али далек од најјак играч во Рома ова најискрено. Раџа е два пати подобар како играч од Пероти па дури и од Пјанич (само поради тоа што ми делува слаб ментално)

Наинголан си имаше направено име во Серија А уште у Каљари не зезај.Мислев за Вејнкуровци,Фалковци,Дињевци.Јесда се солидни играчи ама не и за титула и резултати во ЛШ.

Bruno Peres has completed the most dribbles (83) amongst the Top5 European Leagues defenders this season[DOUBLEPOST=1461862815][/DOUBLEPOST]Milan announce a loss of 89.3 million euros today.

Последно уредено:
13062125_718290318273520_4005046480130672646_n.jpg

:icon_lol:

Изгледа на крај само Јувентус ке остане гордост чиста италијанска.

Милан ако го загуби и шестото место ќе мора купот да го освои за да обезбеди пласман во ЛЕ. А мислам дека им одговара да играат таму, секој милион плус им е добредојден.

На оваа загуба која ја имаат прикажано, и те како ќе им одговара да покријат некој минимум.

il Crotone e nella storiaaaa! :vozbud:

Мани quit на менаџерот бе :D
Ејјј шо ти е бе:D. Абе опстнвиме та на менаџеркава ко шо се изборивме, та во серија А.
Абе лично се знам со Рафаеле Паладино, многу јако бате е баш денеска се чувме. Мало клубче се, а и забеган град, многу ги почитувам. Многу ми е мило шо се изборија за влез во Серија А.
Само ако копиљот:D ак не ми пратит потпишан дрес ќе го пребијам.
Photo0153.jpg

Последно уредено:
Ејјј шо ти е бе:D. Абе опставиме та на менаџеркава ко шо се изборивме, та во серија А.
Абе лично се знам со Рафаеле Паладино, многу јако бате е баш денеска се чувме. Мало клубче се, а и забеган град, многу ги почитувам. Многу ми е мило шо се изборија за влез во Серија А.
Само ако копиљот:D ак не ми пратит потпишан дрес ќе го пребијам.
Ах колку надеж имав за тој Паладино појма немаш, дури не му залепи шамар Дел Пиеро и толку од кариерата во Јуве. А го сметав за иден носител на игра. Поздрави го чим се знајш лично :D xa

Мило ми е и мене често ги земав на ФМ само поради мајтап а и ги пишев в кладилница некад (Куртоне = Кротоне :D ) .

• Ми се допаѓа
Reactions: M-1
Ах колку надеж имав за тој Паладино појма немаш, дури не му залепи шамар Дел Пиеро и толку од кариерата во Јуве. А го сметав за иден носител на игра. Поздрави го чим се знајш лично :D xa

Мило ми е и мене често ги земав на ФМ само поради мајтап а и ги пишев в кладилница некад (Куртоне = Кротоне :D ) .
Стварно се знам не се мајтапам.
Имаше во него доста потенцијал, лупаше, играше, ама темепрамент нестабилен, ама особено ми е вака ќејф шо истуркаја со Кротоне. Ќе вијме имат договор уш малу, мојт и да забегат негде зш забеган е е во умон тро:D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom