Самиот си одговориХмм .. 150 евра повратна Прага-Скопје. Не знам баш дали е ефтино, ама пак е подобро од со автобус за истите пари.
20 евра фиксно каде сакаш во Скопје те остава.Забораив да прашам...Колку пари е со такси од Скопје-центар до аеродромот?
Имаш автобусо од агенцијата Вардар-Експрес 170 денари во еден правец.Забораив да прашам...Колку пари е со такси од Скопје-центар до аеродромот?
Дефинирај прво ти што за тебе е ефтино, ама во тој период скоро ништо нема да најдеш (со македонска дефиниција за ефтино). Бараш да одиш во шпиц сезоната за одмори и уште ефтино да поминеш тоа не иде баш едно со друго. Во еден од правците картата ќе ти биде ефтина 30-40 евра, ама во другиот правец ќе се искешираш минимум 150 евра.Ај дечки ако може помош...Евтини авионски карти до Барселона од Скопје/Солун некаде во средина на јули?? Планирам одмор со друштво,па да видиме колку ќе се фати..
WizzAir? Влези во ЧПП, секција Резервации, имаш одговор на ова прашање.Ги молам поискусните што летаат повеќе или оние што имаат слично искуство да споделат. Имено кога ја резервирав картата он лајн, сум ги сменила местата на името и презимето, значи на местото од презимето сум го пишала името и обратно. Не се грешно напишани во смисла буква промашено или нешто само им се сменети местата. Може ли да имам некаков проблем поради ова?
Нема страшно, Ич не му се секирај. Кога ќе те чекираат за boarding pass ќе го средат на аеродром. Сега ова ти е само резервација. Само гледај плаќањето да помине, затоа што резервацијата ти е сврзана со инфомациите и начинот за плаќање.Ги молам поискусните што летаат повеќе или оние што имаат слично искуство да споделат. Имено кога ја резервирав картата он лајн, сум ги сменила местата на името и презимето, значи на местото од презимето сум го пишала името и обратно. Не се грешно напишани во смисла буква промашено или нешто само им се сменети местата. Може ли да имам некаков проблем поради ова?
Не се работи за Визз. Интернационален лет е од Скопје преку виена до Чикаго со аустриан[DOUBLEPOST=1456303000][/DOUBLEPOST]WizzAir? Влези во ЧПП, секција Резервации, имаш одговор на ова прашање.
Sent from my E2105 using Tapatalk
Значи плаќањето помина и картата е издадена. Но наместо да стои Билјана Божиновска, стои Божиновска Билјана. На фрст наме сум го ставила презимето а на ласт наме името. Ми побараа и број на пасош, пишав се, пишуваше дека се е ОК. Само не знам дали на аеродром би можело да има некој проблем.Нема страшно, Ич не му се секирај. Кога ќе те чекираат за boarding pass ќе го средат на аеродром. Сега ова ти е само резервација. Само гледај плаќањето да помине, затоа што резервацијата ти е сврзана со инфомациите и начинот за плаќање.