Фан клуб: Лестер Сити

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Не си само ти, Канте навистина ни е главниот мотор на тимот. Само што тој не добива медумска драма ко Варди.
А и таква му е позицијата, ретко добиваат голема слава играчи на таа позиција т.е. кога имаш АМ и Напаѓач што си ја вршат работата никој нема да го збори Канте.

Еве види кај Челзи со разиграни Фалкао и Хазард никој не го збори Матиќ на пример. :icon_lol:

Најди го натрапникот:

Блекбурн, Лестер, Ливерпул

А бе ајде ти ибам квази екипата..ја па чекам поен да им скинат на Тотнем...вака ќе има нервирање до крај на сезона..

А бе ајде ти ибам квази екипата..ја па чекам поен да им скинат на Тотнем...вака ќе има нервирање до крај на сезона..
Намерно им ја пуштија бе.. нејќат шампиони да бидеме :D

Да се знае чив е Лестер :D:D
13062123_10153699513819200_7578805011236413196_n.jpg

Шампионски изиграа денес со Свонси. Се ближи титулата, веќе е 99% сигурна. За три недели сите ќе имаме убава приказна за раскажување, дека сме виделе една од најголемите сензации во спортската историја. :aplauz:

ЈЕС! КОНЕЧНО! НЕ БЕШЕ ЛЕСНО ДА СИ ФАН НА ЛЕСТЕР ЦЕЛО ОВА ВРЕМЕ! ОВИЕ ТРИ НЕДЕЛИ БЕА ИСПОЛНЕТИ СО ПОДЕМИ И ПАДОВИ НО КОНЕЧНО ЦЕЛИОТ ТОЈ ПЕРИОД НА НАВИВАЊЕ СЕ ИСПЛАТЕШЕ! МИЛО МИ Е ШТО БЕВ ТАМУ КОГА ТИМОВ БЕШЕ СРАЊЕ И ИМАШЕ ЕДВАЈ 60ина ПОЕНИ! НО ЕТЕ СЕГА Е ВРЕМЕ ЗА ТИТУЛА!

:icon_lol:

Готово ееееееее - што би рекла Тамара Тодевска :D:D

Гооотооовооо ајде ајде 99.9% !!!!!

Еј најмн мие мило за Раниери кј уопште не е лош тренер, градел цели тимови во Јуве паметам го побара Алонсо го купија Полсен, го поара Робен го купија Мело и Диего па пукна тука (извор Раниери и Џили). Ств ми е мило па нек се пензионира бар со 1 титула.

Страв ме фати дека ќе заебат прошлата недела море неколку недели нема чоек ми се чини шо не навива за Лестер оваа сезона.

Гооотооовооо ајде ајде 99.9% !!!!!

Еј најмн мие мило за Раниери кј уопште не е лош тренер, градел цели тимови во Јуве паметам го побара Алонсо го купија Полсен, го поара Робен го купија Мело и Диего па пукна тука (извор Раниери и Џили). Ств ми е мило па нек се пензионира бар со 1 титула.

Страв ме фати дека ќе заебат прошлата недела море неколку недели нема чоек ми се чини шо не навива за Лестер оваа сезона.
@DaniBMW ако го сметаме за човек него не знам....

Дани за Свонси навива.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom