Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
23 август 2013
Мислења
296
Поени од реакции
640
Драга,

Today I'm Ms PMS-astic (и ко шо го допејував оригиналот како мала), кажем фантастик и да немав еден куп обврски, ќе се испорасправав со цел свет. Ама затоа сега сум преморена и да размислувам дали се`уште ми се расправа со кој и да е. Ај лека ноќ, ќе заспијам со пензионерите. :sleep:

Последно уредено:
Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.064
Поени од реакции
74.709
Од последниве 36 часа, едно 26 потрошив работно на лап топ. Очиве ќе ми истечат, ама се заинаетив и се има да завршам во предвиден рок, крвта да му ја ебам :icon_mrgr:

Без никаква причина се заразив со песнава, ти ебам гејлордот да ти ебам :icon_mrgr::kuracc:

Член од
14 април 2012
Мислења
32.889
Поени од реакции
67.513
Драга,

Све е лажно денес. Во време кога секоја информација ти е на дланка, јас прв пат денес слушнав за Луксотика. Сељак! Името на многумина на прво нема ништо да им значи, а 100% имаат нивен производ дома.

Како економист, за мене ова е уметност. Да скриеш цел монопол, под превезот на, купувачот секогаш има избор. Е, а нема.

Член од
13 јули 2010
Мислења
2.795
Поени од реакции
6.209
Денес прв пат после 16-17 години излегов на гласање. Во недостаток на гласачка кутија го искористив првиот контењер на кој наидов. Се надевам дека лицата од листот кој ги заокружив (а заокружив доволно) ќе завршат на исто место каде што ќе заврши листот.

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.901
Поени од реакции
21.875
Драа

Женско на женско кд ке се обрати сс брат или пеер, иде ми се да ву лупну бокс да ву гу изместу шминку и пудру, да ву ги изваду трепке од багламе*
Пеер пеер, брат брат... на кур!!!

Багламе су куманофски збор за онија онакфи што служиф за да се извадиф и стаив врата куде што стоиф : D А најчесто врата се стављаф на улаз, на почетак на собу, у ходник и др. haha
Или сс слику
IMG_0064-2.jpg

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.064
Поени од реакции
74.709
ШКЕНДИЈА САКА РЕПЕТЕ, УШТЕ ЕДНАШ ДА ЈА ЕБЕМЕ, АЈДЕ ВИКНИ ПОСИЛНОООООО

ЈАС ТЕ ЕБАМ ШКЕНДИЈООООООООООООООООООООО

:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

Најрадосен сум на цел свет!!!!!! Е така да си знаеш :oleee:

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Знaчи пoстoјaт две кaтегoрии луѓе, еднaвa се луѓе штo си сaкaaт привaтнoст и у aвтoбус си збoрaт тивкo, и другaтa шo се дере у aвтoбус кoa збoрaт нa телефoн кo дa збoрaт сo некoј преку 7 плaнини и 7 мoрињa, a не преку телефoн, зa дa слушнеме ние кoј сo кoгo збoри, кaде требa дa oди, штo дa прaви, зoштo дa гo прaви...

Инaче сo aбoлицијaвa нa Ивaнoв скaндaлoзнo и срaмнo е штo нoвинaри ги мешaaт aбoлицијa, пoмилувaње и aмнестијa и кaкo ќе им дoјде тoј термин си гo упoтребувaaт. Абе oкеј луѓе, знaм декa сте нoвинaри, a не прaвници aмa бoље тoгaш уoпште не известувaјте зa oвa зoштo инaку дезинфoрмирaте. Бaр нoвинaрите мoрa дa знaaт кoј термин кoгa требa дa се упoтреби...

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
^aj be ne se praj pameten.

inace jas odlicna.
treba da bidam srekna.
ama imam ispiti mi stojat na patot kon srekata.

❤

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
ДК
Татко ми преѓе: " Дај намести ми го телефоно да не ми ѕвони во недела на сабајле, секогаш вака ми прај, најди му го чарето."
Jaс: " не знам јас, на Македонски ти е наместен, не разбирам ништо".
Taтко ми: "Како бе не знајш, значиш одиш на мени, подесувања, опции за телефон, аларм .... шо информатичар си ти да не знајш "

meme.jpg

chimera

୧༼ಠ益ಠ༽୨
Член од
17 август 2014
Мислења
39
Поени од реакции
91
Најлоша комбинација на интернетов е ужасно неписмена латиница испомешана со патриотизам.
Боже мој, никој не е со сето знаење на светов, ама анализи, па вечното Путин вс. Обама, а ни Лилав Пилав не прочитале... па не може да сфатиш озбилно.
Наука е „науката докажа зошто мажите сакаат цицки“(?!?!)
Логика е дека ако не сакаш едни, автоматски си за други.
Верба стриктно се покажува преку Исус на тост (кај нас, потрадиционално, може во запршка), ставен на Семе Синапово.
Гласност - 102,3%, а победнички аргумент "ne jadi la*na".
И странец те прашува за што толку разговараат километарски. Оди, па кажи му...

Kajgana Shop

На врв Bottom