Фан Клуб: Интер

Официјален состав: Хандановиќ, Сантон, Миранда, Хесус, Д'Амброзио, Медел, Мело, Брозовиќ, Паласио, Манај, Бијабијани.

Со Бијабијани ќе се игра на контри против Удинезе бидејќи секој бод ни е важен, Паласио ќе служи за задржуање на време а Манај многу добро се гради, Мело и Медел ќе касапат на средина... Таткичка аналазиа ала ГЕНИЈАЛЕЦ.

Заебанција е ама ништо чудно...

Далеку од официјален состав уште у 7 саат.
Се заебавав мој состав беше еве ти го официјалниот
13062053_1144208638962607_9028164177579366361_n.jpg

No Palacio No Party. Zasto se doneseni Eder, Perisic, Jovetic i Ljaic za da ne igra Palacio?!?! ODMA narednata Papa u prv sostav.

Јоветиќ бог на фудбалот. Манчини мртва мајка да ти ебам што не го играш и Љаиќ, цркни од остепороза.

Како изиграа вчера сеоски Хуанфран и Филипе Луиз?
Кажи ми ти дали ја виде интервенцијата на Хандановиќ во 94та минута каде одбрани чист гол на Удинезе и спаси 2 бода?
Ако не ја виде, види ја и дојди кажи ми како е небитен голманот ако има добра одбрана. Пошто ние нели иаме мега јака одбрана па мораше овој да спасува бодови вчера.

Кажи ми ти дали ја виде интервенцијата на Хандановиќ во 94та минута каде одбрани чист гол на Удинезе и спаси 2 бода?
Ако не ја виде, види ја и дојди кажи ми како е небитен голманот ако има добра одбрана. Пошто ние нели иаме мега јака одбрана па мораше овој да спасува бодови вчера.

Прашав како изиграа бекојте што ги имаме а не да ми одговараш за Ханданович..добро ете признавам голманот е најбитна позиција во фудбалот,и покрај тоа што Ханданович е ѕвер и еден од најдобрите во тимот ете Интер сепак е на 4-тата позиција без минимални шанси за ЛШ..нормално бидејќи голманот е најбитен,или Стелт логика бил 25% или видок логика 75%:pos:(Де Геа во Јунајтед толку бил битен)..какви се глупости нема да прочиташ на овој форум

Прашав како изиграа бекојте што ги имаме а не да ми одговараш за Ханданович..добро ете признавам голманот е најбитна позиција во фудбалот,и покрај тоа што Ханданович е ѕвер и еден од најдобрите во тимот ете Интер сепак е на 4-тата позиција без минимални шанси за ЛШ..нормално бидејќи голманот е најбитен,или Стелт логика бил 25% или видок логика 75%:pos:(Де Геа во Јунајтед толку бил битен)..какви се глупости нема да прочиташ на овој форум
Kako muabetot so bekojte deka se 105% od timot....

Kako muabetot so bekojte deka se 105% od timot....

Не се 105% од тимот фала богу,ама модерниот фудбал е стигнат на такво ниво за да бековите да имаат огромно влијание во секој аспект од играта бидејќи тие пред се отвараат простор за останатите играчи и нивните недостатоци или добри перформанси веднаш се чуствуваат во играта кај секоја екипа..

Чист пример е Реал Мадрид кој е тотално различна екипа со Карвахал и Данило..а рачунај се работи само за десен бек а камоли да не игра Марсело од другата страна...Јувентус на пример немаше да ја освои титулата во 2012 година ако го немаше Лихштајнер заедно со Пирло..преголем импакт имаат бековите и ако дојдат малце поасолни играчи од сеоските Хуанфран и Филипе тогаш веднаш ќе се почуствува разлика

Можите да го вратите овај Данкан од Сасуоло? И денес е доста добар против Торино.

Може некој да ми прати хајлајтс од утакмицата?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom