Фан Клуб: Интер

аеее сме имале просечни играчи не било до тренерот :tapp:
Па рома подобри играчи да не имаат случајно?Со асолен тренер ЌЕ СЕ БОРЕВМЕ ЗА ТИТУЛА! Немаше воопшто да сонуваме за 3то место, тоа сигурно ќе ни беше.
Па само слепец неможе да увиди кај е проблемот.Одкако ќе примиме гол играме ко луди кога ќе фрлиме се на една карта, в гол ги пикаме противниците.А вчера на 0-0 ко да браниме резултат поставеноста на играта.
Искрено не ни сакав да фатиме 3то место.Што кога ќе фатиме? Манчио ќе останење уште една година и можете само да замислите што ќе ни се случеше во лш? па кој ќе стигнеше имаше глата да ни ја дупни.Резил невиден ќе бевме

Искрено не ни сакав да фатиме 3то место.Што кога ќе фатиме? Манчио ќе останење уште една година и можете само да замислите што ќе ни се случеше во лш? па кој ќе стигнеше имаше глата да ни ја дупни.Резил невиден ќе бевме
Ако Мацари уште ни е на платен список, малце веројатно е дека ќе го избркаат и Манчини со оглед дека ќе треба да плаќаат 3 тренери во една сезона. Јас мислам дека уште една сезона ќе се мачиме со него, за жал.

Штета што најверојатно нема да освоиме 3то место пошто и да ни ја дупнуваат главата нас НИ ТРЕБААТ тие пари секоја година за да го подобриме тимот. На Рома лошо да не им е што им ја дупнуваат главата? Магично од нигде никаде неможеме да се појавиме во ЛШ и да имаме добар резултат. Треба да се гради тимот постепено, младите да стекнуваат искуство и да се појачуваме од сезона во сезона.

Сега за нас најбитно е учество во ЛШ па макар и да не ја поминеме групната фаза. Нема врска што ќе се резилиме. Премногу се значајни тие настапи во ЛШ од аспект на финансии, ТВ присутност, бренд билдање и атрактивност да се носат позвучни играчи во иднина. Тек тогаш ќе размислуваме за оставање белег во ЛШ, сега најбитно е да се вратиме по пауза од 4-5 години.

Ако Мацари уште ни е на платен список, малце веројатно е дека ќе го избркаат и Манчини со оглед дека ќе треба да плаќаат 3 тренери во една сезона. Јас мислам дека уште една сезона ќе се мачиме со него, за жал.

Штета што најверојатно нема да освоиме 3то место пошто и да ни ја дупнуваат главата нас НИ ТРЕБААТ тие пари секоја година за да го подобриме тимот. На Рома лошо да не им е што им ја дупнуваат главата? Магично од нигде никаде неможеме да се појавиме во ЛШ и да имаме добар резултат. Треба да се гради тимот постепено, младите да стекнуваат искуство и да се појачуваме од сезона во сезона.

Сега за нас најбитно е учество во ЛШ па макар и да не ја поминеме групната фаза. Нема врска што ќе се резилиме. Премногу се значајни тие настапи во ЛШ од аспект на финансии, ТВ присутност, бренд билдање и атрактивност да се носат позвучни играчи во иднина. Тек тогаш ќе размислуваме за оставање белег во ЛШ, сега најбитно е да се вратиме по пауза од 4-5 години.
Немат во договорот опција да го шутните без оштета ако не се постигне некоја зацртана цел ?

Mancio мило ми беше ама време е за чао. Уствари не ми е мило племе голо да ти ебам оди биди тренер на Месина да ти го ебам шалот скапан на 30+° шо го носиш обеси се со него ништожник еден покварен. Бриши од тука бе да не те гледам веќе. Го зацрни името на клубот ги упропасти златни играчи да те ебат мело и медел у секоја дупка шо ја имаш и шалот у уста да ти го начукат да не се слуша како пискаш и плачиш

Да ти го резнам. :angel:

Iinwj1.gif

Да ти го резнам. :angel:
Со кур да те зезнам
ОоооооооОооооооо чечеречече чечеречечеееее густаво лима и во сееее оооооо лака лака и до ју лака трака маиахииии маиахуууууу данца кудурооооо саминамина еее вака вака ееее.
Зип зап.

Пуни сте со трикови да ве ебат бикови

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Посмешни сте од резултатите на Интер. :D

Sent from my D2403 using Tapatalk

аеее сме имале просечни играчи не било до тренерот :tapp:

Не се акај !
Кај прочита да рече некој дека не е до тренерот ?!

Дамброзио, Нагатомо, Сантон, Мело, Броз, Телес, Жезус... тимот е надпросек! (y):aplauz:
Ако си задоволен со тимов и ако мислиш дека нема потреба од здраво засилување... не знам шо да ти кажам а да не те навредам. :unsure:

Abe prijatel,i jas sakam da imame strashni igraci ama toa e.Muabetot beshe deka so ovaj tim shto raspolaga trebase bez problem do 3to mesto da stasame.BEZ NIKAKOV PROBLEM.
Зошто мислиш така?Јуве,Наполи и Рома имаат болје тимови од нас,а и 100 пати подобро се организирани,поготово првите 2.
Така да незнам како ќе се прошетавме до 3 место?Да додадам дека јуве со 10 бода хендикеп почна,а Рома со кловн поголем и од нашиот на клупа [emoji4]

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom