Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
сакав да гу наместив за 0 : 0 , мада ако тепа мзт јутре.. можда и да се поебев :D

лажна тревога не су глупи знаев и дека и 1:0 предност ништо не ги значи ќе ги згазимо у меѓусебан и у гости :D

No Мишановиќ, no party. :LOL:
Што е работа сс њега можеше да си билда статистику и да не ни правив толко офанзивни :D
Коначно и ми да истресемо некога у гости сс 30+ :D
Не се знае још иако не е ни битно тој :D

Него Бокица и Мачкица не знаев тројку да убодев у заѓно време за Караџу да не збору никад не сам мислија дека има добар шут за 3 :D[DOUBLEPOST=1461435416][/DOUBLEPOST]Кој е тј Марковиќ што ни прави толко офанзивни онј ли што е граден како Чековскога :D

Што е работа сс њега можеше да си билда статистику и да не ни правив толко офанзивни :D

Не се знае још иако не е ни битно тој :D

Него Бокица и Мачкица не знаев тројку да убодев у заѓно време за Караџу да не збору никад не сам мислија дека има добар шут за 3 :D[DOUBLEPOST=1461435416][/DOUBLEPOST]Кој е тј Марковиќ што ни прави толко офанзивни онј ли што е граден како Чековскога :D
maxresdefault.jpg

Бреј ако може да правимо закључак од статистику црна ни е иднина а :D
Иначе работи ли официјална страна?[DOUBLEPOST=1461437543][/DOUBLEPOST]http://ekipa.mk/kumanovo-so-polesen-trening-protiv-best-63-93/ кој сака може да биде новинар отвориш статистику и табелу на резултати и едеш гомна. Напишале Куманово сс овуј победу завршуе трет или су неписмени или имав дојаву за местење јутре.
Све мислу тој прво е.

Последно уредено:
Едно е загревање,друго е утакмица.
Tачно, 0-6 трагично па ако не покаже на овакви утакмице дека знае како планира да заземе место на малце потешки утакмице од тип на струмицу или како што беше овуј годину Работнички

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Рутинирана победа, без много замарање :) Боки е у пад на форму, само не ми е едно јасно што е финта сс тој што мислесмо дека Кожув ќе има боље меѓусебан кд смо 2-2 у меѓусебни овуј сезону

Не знам за вас ама мене моментално памет ми е само у утакмицу МЗТ-Соколи една од побитни утакмице за нас овуј сезону а да ми не учествуемо у њума.. Ајдее ЕМ ЗЕ ТЕЕЕЕЕ

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

http://www.gol.mk/kosharka/avtokosh...hal-go-zgreshi-koshot-i-podari-triumf-za-aris
кд смо куде памет на црнци....[DOUBLEPOST=1461448224][/DOUBLEPOST]
Рутинирана победа, без много замарање :) Боки е у пад на форму, само не ми е едно јасно што е финта сс тој што мислесмо дека Кожув ќе има боље меѓусебан кд смо 2-2 у меѓусебни овуј сезону
уствари ми ги тепамо у гости едну такој ли беше

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom