Македонско фудбалско првенство 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Saber Rider
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во првата лига?

• Вкупно гласачи
    165
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
ako tepat u nedela ke gi kaznat 2 natprevari bez publika ako tepame nie pa ke ne kaznat nas za incidentot 2 natprevara nadvor od Tetovo haha

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Ја штимаат за со Слога да биде без публика :icon_mrgr:

Што фаворизираат? Роковите на ФФМ треба да се сменат за да ви задоволат? Па Слога уште не е казнета за нападот против играчите на Вардар бе ало
Да бе да...сам бил :свиркам:

И што има врска цитатот? Сам бев не бев со Комити. Јас се трудам да ја изгледам секоја уткамица на Вардар не сум пичка ко газдава ваш да го оставам клубот на цедило а титулата му виси од овој натпревар. Бев во ТЕ последен пат кога игравме во ложата а сум бил и со Комити на времето. Факт е да пуштаат џандарите дека таму стално ќе има гостувања тоа е еден од ретките стадиони кој уствари има повеќе трибини. За жал не само што не пуштаат него и цел аутобус минатиот пат заврши во станица, и дома ве штитат ко бели мечки бе...[DOUBLEPOST=1461336654][/DOUBLEPOST]
Ја штимаат за со Слога да биде без публика :icon_mrgr:

Не бе и таа со публика треба да се игра. Прво нема основа да не казнат за да се игра без публика можат само парично. Второ ако не казнат треба да се жалиме. Дур да се разгледа жалбата ќе заврши и сезоната

Што фаворизираат? Роковите на ФФМ треба да се сменат за да ви задоволат? Па Слога уште не е казнета за нападот против играчите на Вардар бе ало

Dobro be vo red, samo kazi za sto e suspendiran stadionot na Shkupi

Влез на терен и напад на фудбалерите на Вардар. Со оглед на тоа дека овие ви е трет пат не треба да ве суспендираат него да ве расформираат или во најдобра прилика да ве пратат во општинска. На шкенди на никој влакно не му фалеше на терен на терен, а и од управата никој не побарал некаква помош него ја догледале утакмицата од север. Колку и да галамат сега факт е дека не беше никој повреден па дури ни бог знае колку удрен. Попов имаше отисок од шише а Којашевич беше удрен со боксирач...

Lesno e vaka bez kazna, koga ke gostuvat vo tetovo imame mnogu rabota, ne so igracite tuku so upravata. :icon_mrgr:

Влез на терен и напад на фудбалерите на Вардар. Со оглед на тоа дека овие ви е трет пат не треба да ве суспендираат него да ве расформираат или во најдобра прилика да ве пратат во општинска. На шкенди на никој влакно не му фалеше на терен на терен, а и од управата никој не побарал некаква помош него ја догледале ута

кмицата од север. Колку и да галамат сега факт е дека не беше никој повреден па дури ни бог знае колку удрен. Попов имаше отисок од шише а Којашевич беше удрен со боксирач...

ALLOOO !:tapp::tapp::tapp:

Јас МНОГУ сакам да ВИДИТЕ... :shok2:[DOUBLEPOST=1461344701][/DOUBLEPOST]

ALLOOO !:tapp::tapp::tapp:

Официјална казна - праќање во понизок ранг сеуште НЕМА. Ако добро се сеќавам намалувањето на казната од 12 натпревари беше условено со тоа што ако направат уште еден инцидент дека ќе бидат автоматски префрлени во понизок ранг. Сега се тактизира до заврштувањето на првенството за пак да се забошти цела работа. Тука има и политички договор, затоа и Вардар не се жалеше...

Пренос од дербиво че има и на ТВ или само на интернет?

Значи до тука е дојдено, дерби мечот кој го решава првенството да го нема на тв.
2016 година.

овој коментаторов да нема ставено некое шише у гз ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom