O
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ксајлатц
Не ни треба хајлајтс, доволно е да знаеме дека судел Ставрев и дека сме виделе на флешскор дека сте добиле пенал и црвен за противникот за да заклучиме дека ФФМ ве форсира и мора да ја освоите титулата[DOUBLEPOST=1461189343][/DOUBLEPOST]http://ekipa.mk/shkendija-go-sredi-rabotnichki-na-red-e-vardar-video/
Абе јас се заебавав, ама овој стварно им подарил пенал и црвен бе хахаха
Види го циганон како глуми, го Сиљановски го мава со гради, овој паѓа и се држи за глава
А, после онаков пенал да не сте зуцнале за пеналите што ни ги судат вторава полусезона![]()
Абе ќути, слушнав коската како му ја скрши на ногатаДај не сери за пеналот, дури се слуша ударот на нога ако слушаш убаво. А и самиот играч не се побуни воопшто. Нас ни ги праќат интернационалните судии вас полицајци и келнери дај не заебавај, за у недела го очекувам или Бартон или тој мисирот од Кавадарци да се стае капак![]()
Дај не сери за пеналот, дури се слуша ударот на нога ако слушаш убаво. А и самиот играч не се побуни воопшто. Нас ни ги праќат интернационалните судии вас полицајци и келнери дај не заебавај, за у недела го очекувам или Бартон или тој мисирот од Кавадарци да се стае капак![]()
Sto ke se buni ke mu dade uste eden crven. Vas vi sudat smesni penali i so Mladost i ova, vas vi prekinuvaat utakmici i vi davaat da preigrate ko na plejsteshn. Nemate potreba ni sudii da pratat, ako ne vodite vo TE do poluvreme u tunelot dobro ubeduvate a koga gostuvate imate odlicna plik diplomatija. Ke vidime dali na Bregalnica igracite ke trcaat vaka so vas, mada vo nedela ima da ja resime titulata na eden ili drug nacin![]()
Na kakov be eden ili drug nacin, gledaj gi poslednite vashi mecevi site vi se po 1:0 2:1 so bedna igra, so bedna publika 200 400 . Rekov jas nisto nema da ve spasi vo Nedela, ni lezenjeto po teren kako picki, ni nisto.
L.D so 100.000 Evra premija za pobeda vo nedela..Balkanski Abramovich![]()