Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
За мене ова Anomalisa, не. Мислам, шознам. Го испофаливте ептен, ама спомна некој дека не е за сите, различен дека е и знаев дека ќе има нешто...
Ми фалеше нешто повеќе, некако недоискажан режисерот ми остана. Забегуеше многу со некои работи...
Не.

Значи ова The Jungle Book e доказ до каде стигна технологијата. CGI-то е ебење :vozbud: Визуелно супер филм. Духот на цртанот е доловен. Сите ликови топ. Негативецот т.е. Шир Кан беше ептен бедес!

спојлерче (какво такво)
Мразам кога негативците се во право. Шир Кан вика дека детево ќе порасне за да ги убие сите пошто тоа му е во природата.......детево доаѓа и ја пали цела шума и испаѓа дека тигаров во право бил цело време ама ај гајле ти е пошто е тигар ќе се преправаме дека е лош...........а аптен е лош у пичку матер, најјачи негативец у последно време. Треба Елба како негативец да се проба и во играни филмови. Ама па и можда тоа што е во право за нешто и има солиден бекстори е и добра работа.

Значи ова The Jungle Book e доказ до каде стигна технологијата. CGI-то е ебење :vozbud: Визуелно супер филм. Духот на цртанот е доловен. Сите ликови топ. Негативецот т.е. Шир Кан беше ептен бедес!

спојлерче (какво такво)
Мразам кога негативците се во право. Шир Кан вика дека детево ќе порасне за да ги убие сите пошто тоа му е во природата.......детево доаѓа и ја пали цела шума и испаѓа дека тигаров во право бил цело време ама ај гајле ти е пошто е тигар ќе се преправаме дека е лош...........а аптен е лош у пичку матер, најјачи негативец у последно време. Треба Елба како негативец да се проба и во играни филмови. Ама па и можда тоа што е во право за нешто и има солиден бекстори е и добра работа.
резервисани ми се карти, кул

спојлерче (какво такво)
Милениум или Синеплекс?

Дедпул го бива за 3D или јок?

Глава ми чади не ми се ни гледа филм, ама ај реков да прашам можи ќе се премислам до вечер.

Дедпул го бива за 3D или јок?

Глава ми чади не ми се ни гледа филм, ама ај реков да прашам можи ќе се премислам до вечер.
Ниеден филм не гледај 3Д, посебно ако веќе ти чади глава уште толку ќе те боли.
Мене, а богами и цело мое друштво што идеме во кино избегнуваме 3Д, после сите не боли глава. Дали е до киното или до тие пластиканти од цвикери кој знае.

мене ми сакса само 100 ден +
го глеав џангл бук без никакви проблеми

Mн јак филм загледав вчера, ама морав да исклучам. После да го догледам че пишам импресија дали си гази до крај :D

Последните 100 од ТОП 250 конечно презентирани. Ако немате идеја што да гледате, овде ќе најдете одлични предлози

http://forum.kajgana.com/threads/КАЈГАНА-ТОП-250-read-only.81001/

Ај па белким до крајот на годинава ќе ја комплетирам листата. Бавно иде оти многу одзема време, но ќе биде, ќе го завршиме проектот, па конечно каталогот за тапчовци ќе биде заменет со нешто комплетно. :P

Ај па белким до крајот на годинава ќе ја комплетирам листата.
Зошто толку песимистички?
Досега 100 ако си средил... колку време помина, 3 недели?
И нека ти помогнат модераториве, шо.
Пази се сега, идат нотификации :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom