Сакам да знам!

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.876
Поени од реакции
1.633
So VGA TO HDMI kabel, odnosno kabel koj na ednata strana ima vga , a na drugata hdmi , no nema da imas zvuk na tv-to, samo slika...

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Пробав нема ни слика земав и еден адаптер од Анкоч и со тој не бива читав нешто по српско-хрватски форуми морало конвертор да купиш за да имаш слика точно е тоа ?

Член од
12 јули 2011
Мислења
869
Поени од реакции
424
Пробав нема ни слика земав и еден адаптер од Анкоч и со тој не бива читав нешто по српско-хрватски форуми морало конвертор да купиш за да имаш слика точно е тоа ?
Mozno e... Ne sum se ebaval so toa... Prasaj vo temata za pomos i soveti okolu kompjuteri

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

Член од
12 мај 2014
Мислења
1.185
Поени од реакции
2.816
Нема некој термин околу 12 или нешто слично од овие Фудекс?

Ако нема тогаш има ли некој шо е приближно брз како нив а тргнува во тоа време?

Фала.
http://sas.com.mk/VozenRed.aspx
Пиши горе Белград и ќе ти извади листа со термини. Со Ниш Експрес имаш во 09:25 и во 13:10 што трга. Ама ко што кажаа многу патува едно 8 саати може да фати. Фудекс ти се најдобри реално. Со воз немој, 12 саати е. :facepalm:

E

Epsilon

Гостин
Дали има некој што знае да работи во КАД и сака да заработи пари, ако да, нека ме исконтактира. :)

Член од
23 октомври 2011
Мислења
887
Поени од реакции
2.207
Со кој автобус може да стигнам до спортска сала Борис Трајковски? Ако нема директна линија, кој автобус ме остава најблиску до салата?

Член од
12 мај 2014
Мислења
1.185
Поени од реакции
2.816
Со кој автобус може да стигнам до спортска сала Борис Трајковски? Ако нема директна линија, кој автобус ме остава најблиску до салата?
8-ца иде само не ми текнува точно каде застанува, ама е во близина. Ќе го прашаш шоферот. 9-ка застанува на Партизанска кај Лептокарија и десно по улицата кај Воена болница идеш до Борис за 5-10 мин.

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.876
Поени од реакции
1.633
15 А поблиску здравје.

Член од
16 март 2009
Мислења
187
Поени од реакции
76
Здраво пријатели, едно прашање околу возач-почетник.

Знам дека не можам да возам од 23 до 06 часот, освен со со-возач кој е над 25 години со валидна возачка, но каков е законот за моќност на возилата? Знам дека не смее да се вози кола со моќност над 75 kw, но дали и овде можам да возам посилна кола во придружба на искусен со-возач?

Ви благодарам.

TheMessenger

Кодош
Член од
18 февруари 2012
Мислења
371
Поени од реакции
473
Како да пратам смс преку e-mail? Поточно на која адреса треба да се прати (завсино од операторот)?

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.876
Поени од реакции
1.633
Ефикасен лек против забоболка ? Поточно од болка на никнување на умник ?

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.876
Поени од реакции
1.633
Член од
12 мај 2014
Мислења
1.185
Поени од реакции
2.816
Испиено и тоа и аналгин и лук ставав и ме кине болка.[DOUBLEPOST=1460151618][/DOUBLEPOST]
Испиено и тоа и аналгин и лук ставав и ме кине болка.
Чим вентор не помага, иди на дежурен лек да ти стават:)

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.743
Поени од реакции
12.830
Има едни како кесички прашок се. Не ми текнува име, али ги има во секоја аптека, поприлично силен аналгетик.

Kajgana Shop

На врв Bottom