Акции на СЈО (Генерална дискусија)

Статус
Затворена за нови мислења.

VOLK2234

еврофоб и хомоскептик
Член од
16 септември 2008
Мислења
5.517
Поени од реакции
4.387
Додека сељачките полтрони кој го бранат овој диктаторски режим јадеа сендвичи,
слободоумните граѓани на светот се впуштија во епска битка против олицетворението на злото - фашистичката Триумфална Порта...
По три дена јуначка борба, тие успеаа да ја совладаат, трасирајки го патот за нови победи, и оставија пример за идните генерации.
Но тоа не е се.
Откога епски ја победоа Триумфалната, тргнаа во лавовска битка против бронзените лавови, и не жалејки за своите животи се бореа со лавовите
до последна капка крв...
Тоа се - револуционери, браќа мои и сестри.
Протекторат со ваква младина - не треба да се плаши за својата иднина.

А за наредните денови - Bonus Challenge:
Кој од овие прекалени борци ќе успее да се избори со ташаците на Букефал,
ќе влезе во аналите на историјата...

S

silmarillion

Гостин
Хаха ај важи, ако ти е полесно така да си ги резонираш работите.

Не АКО се лажни они СЕ лажни патриоти секој нормален го знае тоа години уназад. Сега се гледа во пракса и ствара желудочна болка на пораз кај другите што се труделе да се убедат да веруваат во спротивното. А СДС може да биде што сака, нивни проблем.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.219
Поени од реакции
13.109
Да му е срам на човек да каже дека е македонец.ПУ!

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.742
Поени од реакции
27.741
Ќе се избришат и исчистат а дебилизмот на тие што го направиле ова не се лечи.
Така е Брутус, строго да ги осудуваш овие грозоморни, анти-државни чинови.
За други работи подзамижувај.

VOLK2234

еврофоб и хомоскептик
Член од
16 септември 2008
Мислења
5.517
Поени од реакции
4.387
Покрај сендвичите уште јадењето лајна ви остана,толку било.:icon_lol:
Тие што сакаат нека јадат, тоа си е нивна партиска стратегија...
Него слушам опозиционериве од петок ќе почнеле суџук да јадат...
Вистина е, или непријателска пропаганда? :D

S

silmarillion

Гостин
Брат не ми го поти со СДС си имаш тука нивни симпи реди си коцки со нив. Мене ми биле и ќе ми останат небитни.

Klinton

wanna BOMB?
Член од
11 април 2010
Мислења
2.877
Поени од реакции
4.580
Кога ќе прочитам како се маваат у груди неутралните демек "ја идам на протести ќе сменам многу у државава а кога ќе дојдат избори си седам дома или го правам неважечко" ме пука јака серка. Али од оние најјаките што ќе те натераат и у писоар да се олесниш.

Не дека СДС ќе бидат нешто многу боље али бар првите 2-3 години нема да влезат у транс како овие што се влезени. Ја сум за се тоа протести и све тоа али ако на избори не се казнат лоповите џабе ви е се.

Реало исто гомно се и двете партии али бар првите години може ќе заживее на некој начин државава. А у какви дугови ќе бидат ако дојдат на власт сигурно нема многу да останат али бар ќе ги кажат јавно а не како овие арамииве што кријат.
пријателе многу дебилно размислување
прво сам признаваш дека и едните и другите се исти во што се слагам
велиш дека треба да се сменат вмро да дојдат сдс на власт за тие почетни 2-3 години
па друже мој, сдс 10 години се во сушен период, 10 години париче немаат видено од владеење, 10 години чезнејат за фотеља и буџет, верувај ми во тие први твои години здраво ќе си ги навлажнат очињата

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.993
Поени од реакции
6.877
велиш дека треба да се сменат вмро да дојдат сдс на власт за тие почетни 2-3 години
па друже мој, сдс 10 години се во сушен период, 10 години париче немаат видено од владеење, 10 години чезнејат за фотеља и буџет, верувај ми во тие први твои години здраво ќе си ги навлажнат очињата
Абе да али нема да имаат што да украдат овие цела држава ја исцицаа тоа е максимумот од Македонија поише неможе,

Klinton

wanna BOMB?
Член од
11 април 2010
Мислења
2.877
Поени од реакции
4.580
Абе да али нема да имаат што да украдат овие цела држава ја исцицаа тоа е максимумот од Македонија поише неможе,
25 години тој муабет врти и сведоци сме дека уште има, ако неаме во дворот, ќе ни ја заборчат иднината, ама пак има

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.993
Поени од реакции
6.877
Брат не ми го поти со СДС си имаш тука нивни симпи реди си коцки со нив. Мене ми биле и ќе ми останат небитни.
Друже еве колку што пратам у темава ( а не многу да бидам искрен ) ги подржуваш протестиве а не ги сакаш СДС.
Кажи ми кај ја гледаш иднината на државата? Во ДУИ, ДПА? Тоа се двете партии што ги имаме вемеро и есдеес.

Составени од македоници. Таков народ сме. Тоа ни е образовниот,општествениот, социјалниот и политичкот background,или shit comes in shit comes out у кратки црти.

Тоа што мораат овие да паднат од власт мораат али кој ќе седне ако не СДС? Ја не глеам алтернатива.

Освен да не анексира Европа или Америка.................

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.462
Поени од реакции
5.881
Тие што сакаат нека јадат, тоа си е нивна партиска стратегија...
Него слушам опозиционериве од петок ќе почнеле суџук да јадат...
Вистина е, или непријателска пропаганда? :D
Еве што вели Зиадин Села кој во петок организира протест, кој што нема да биде заеднички со овие од 18 часот:

“Ne nuk kemi parë që të protestojnë etnitë tjera edhe pse burgjet janë përplot me shqiptarë, me procese të montuara. Ne nuk pamë protesta nga sektori civil në momentin që nga përgjimet u pa se janë të pafajshëm ata që u dënuan për rastin “Sopoti-n”, kur në pushtet ishte LSDM dhe BDI. Prandaj shqiptarët duhet të protestojnë kundër sistemit fillimisht, dhe jo për të ndryshuar një kryeministër me kryeministër tjetër”
Ние не сме виделе да протестираат другите етнички заедници иако затворите се полни со албанци, со монтирани процеси. Ние не видовме протести од невладиниот сектор во моментот кога од прислушкувањата се виде дека се невини тие кои се осудија за случајот Сопот, кога на власт беа СДСМ и ДУИ.
Затоа албанците треба да протестираат првично против системот а не за да сменат еден премиер со друг премиер.

G

Goldie

Гостин
Па незнам баш дали ќе бидат толку слободни да крадат и они ако предходно Горде шупраиш, Миле и компанија ги лупнат на 20тина години затвор.

Плус му викаш дебилно размислување имал а твоево размислување е овие крадат ама поарно да не ги мењаваме оти наредниве може бетер ќе бидат :facepalm:

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
Еве што вели Зиадин Села кој во петок организира протест, кој што нема да биде заеднички со овие од 18 часот:

Ние не сме виделе да протестираат другите етнички заедници иако затворите се полни со албанци, со монтирани процеси. Ние не видовме протести од невладиниот сектор во моментот кога од прислушкувањата се виде дека се невини тие кои се осудија за случајот Сопот, кога на власт беа СДСМ и ДУИ.
Затоа албанците треба да протестираат првично против системот а не за да сменат еден премиер со друг премиер.

Значи оној уредникон од ПулсИнфо што фрфља и со очине Китка-Матка лаже?

Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
Така е Брутус, строго да ги осудуваш овие грозоморни, анти-државни чинови.
За други работи подзамижувај.
Па кога некој се гордее со глупости (патем колку што забележав еден од тие што оштетуваа е братудечот на шеќеринска распениот скопјанец и архибригадер) тогаш реагирам. За другото еве ти реагирај.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom