- Член од
- 9 април 2011
- Мислења
- 813
- Поени од реакции
- 1.055
СЈО има вебсајт уште кога почна да работи http://www.jonsk.mk/Web Site на СЈО не планираат ли да отворат? Или прво се чека да се види дали ќе опстане?
Имаат и официјална ФБ страница
СЈО има вебсајт уште кога почна да работи http://www.jonsk.mk/Web Site на СЈО не планираат ли да отворат? Или прво се чека да се види дали ќе опстане?
Jас сум кажал мое мислење за орелите, мислам дека темата уште постои...Убаво те праша човекот за спомениците орли - не бегај од одговорот.
Ааа ДАJас сум кажал мое мислење за орелите, мислам дека темата уште постои...
ГНОМ - Граѓани за народна одбрана на македонијаА oнa нa Шaнaц кaкo е прaвилнo ГДOМ или ГНOЈ?
Тоа ВМРО се бореше за оваа држава, тоа ВМРО ја создаде оваа држава. тоа ВМРО даваше животи, за ова ли бе.Ај на српски, ај со две букви грешка, ни кирилицата не си ја знаете бе.Македонијо тешки копуците те газат.[DOUBLEPOST=1461012118][/DOUBLEPOST]
Ааа ДА
Мене пoќе ми личaт нa ГНOЈГНОМ - Граѓани за народна одбрана на македонија
Тие што сечат вени за србија - комплекс на ниска вредност, не се виновни така дома ги учеле јбг. Ни црква ни јазик ни признаваат ама јбг лижи дупе останато е во потсвеста.Тоа ВМРО се бореше за оваа држава, тоа ВМРО ја создаде оваа држава. тоа ВМРО даваше животи, за ова ли бе.Ај на српски, ај со две букви грешка, ни кирилицата не си ја знаете бе.Македонијо тешки копуците те газат.
Ako za nesto navistina boli toa e za vandalizmot, rusenjeto i raznebituvanjeto na nasata tatkovina...Неутралните кур ги боли за СДС и слободно искачаат на мирни протести. Боли знам, али јебига трпете.
нели се ослободители ?Зашто они??? Нели се предавници нели не се патриоти???
Не се бе. А и да се, никад не кажале дека противникит им е орелот. А другиве бе бате пунтере? Они која одговорност како на патриоти ќе им ја доделиме?нели се ослободители ?
како не се, јас гледам се фалат секој ден како ја ослободувале МКД, па помислив дека цела МКД ќе ја ослободуваат, а другиве , нели беа лажни патриоти, нели е срамота од лажни патриоти да чекаш да ти ја звршат работата, јас очекував на дело да им се покаже на лажниве патриоти како изгледа вистински патриотизам.Не се бе. А и да се, никад не кажале дека противникит им е орелот. А другиве бе бате пунтере? Они која одговорност како на патриоти ќе им ја доделиме?