Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе биде интересна утакмица и нашиве би требало да влезат доста мотивирано. Ме плаши да не дојде повеќе публика, пошто секогаш играме како мртовци кога има над 3000 гледачи :pos:
Седете си дома, не се заебавајте :icon_mrgr:

Па со оглед на тоа какви напаѓачи имаме само некој гол од прекин не спасува. Може нема да ни се свиѓа тоа,али ако е паметен Гоце ќе ја затвори играта и шансата ќе си ја бараме преку прекини. Ако примиме први гол отиде титулата...

Само напред Вардарее,еби ги шар планинцитеее:oeoeoe:

ЕБИ ГИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИии!!!!!!!!!!!!!!

Нека не се затвараат сега, само офанзива!

Според тоа шо очекував и не е така лошо полувреме. Имавме 2 убави шанси што се заплеткаа и голот. Овие имаа и статива, ама само таа шанса им беше. Штета што не издржавме до полувреме, друго ќе беше. Хамба многу фали по таа десна страна, знае како да се уфарли, таму со Дашјан друго ќе беше. Исто и Мујушкович. Овој Новак ич не ми е сигурен.
Ако сакаат победа, у второ мора поофанзивно. Стојков да влезе, Дашјан да дојде у средина, а десно Којашевич. Или пак Фичо да го пушти и да играме 4-4-2 и да чекаме повеќе на контри и прекини.

Шкендија нешто поконкретна у напад,мора подобро да игра Вардар и поагресивно!

Како иде онаа песма "јас те е*ам Шкендијо?"

Edvaj se spasivte... nema kade da begate vo poslednoto kolo koga boli najmnogu ke ve tepame.

NE ZASLUZUVATE TITULA.

Edvaj se spasivte... nema kade da begate vo poslednoto kolo koga boli najmnogu ke ve tepame.

NE ZASLUZUVATE TITULA.
Да не имаше шанси Шкендија па едвај да се спасил Вардар?

Да не беше таа грешка по која го постигнавте голот ќе го сисавте курот.

NE ZASLUZUVATE TITULA.

Другар, првата во куманово колку заврши?

На градски двете екипи горе доле покажаа слична игра. Имавте статива, ние пречка... Нас таква ни е играта играме со 1 напред вие со 3ца, нормално е да имате повеќе шутови кон гол.

Нареднава недела очекувај слично, нека заврши ко денес :D

Cetiri utakmici si igrame doma edna so Sileks na gosti koja ke ja dobieme se si tece spored planot :D Ovie indijancive ja dobija Bregalnica tuka im se cisti bodovi od Sljoga isto taka a so drugive ke treba da tepaat. Na 24ti pak igrame sega treba uste pomasovno iako denes vtorovo poluvreme bese mizerno

Ќеран се заебаваше со сите присутни на стадион, немам друго објаснување за неговото (не)залагање денес. Којашевиќ ја изигра најдобрата партија откако е дојден, најпријатно изненади денес, одлична асистенција за голот. Брдаровски сосема солиден. Николов беше добар до киксот за голот после тоа се изгуби тоталка, добро што го извади рано не знаеше кај тера.
Слаба посетеност, очекував повеќе луѓе, не сум сигурен дека ќе биде поинаку и следната недела со оглед на денешната игра, иако таа утакмица ќе ни биде уште поважна.
Прво полувреме солидни, второ катастрофа. Не ми се верува со тие пари и после 5 преодни рока, не можеме да кажеме дека имаме бар еден комплетен играч од напад во екипата.

Kako be slaba posetenost koga cela sezona vkupno imavme pomalku gledaci nego li denes:Djas sum zadovolen i so rezultatot i so publika(4-5000 imase sigurno) a za igrata se znaese deka vo vtoro poluvreme ke se zatvorime a i indijancive bea mizerija.I da koja ironija e koga Albanec ke komentira za napad vrz uprava,igraci,avtobusi:pos:

Којашевич најдобар играч ни беше денеска. Само он и Фелипе играа нешто. Другиве статисти колку да пополнат место. Тој Ќеран ќерата да му ја ебам, некои дечки на јужна поише истрчаа него тој за 80минути на терен..... Одбраната солидна, иако со Мијушкович многу посигурна е. За Гачевски оддамна сум рекол дека е нестабилен голман. Се изненадив кога го видов Томе на Јужна. И Владица солидно изигра, имаше пишано некој претходно мора да проба со Хофханес на крило да изигра бар една утакмица. Очекував вака тврд натпревар бидејќи ни одговараше и нерешено. Солидна уткамица се на се, освен последните 15минути кои не заслужуваат коментар...

Којашевиќ ја изигра најдобрата утакмица за Вардар до сега дефинитивно, заедно со Фелипе најдобри поединци. Криво ми е за Боби Николов, според мене доста солидно играше до грешката, се дешава ајде млад е, доста се труди на терен, трча доста, покрива, само фали покрај него по асален креативец, а не Глигоров. Фелипе е играчиште, не знам дали сме имале ваков играч последниве 5-6 години, па и повеќе. Нареден викенд ја би да искочи со Хамбарот како крило, заедно со Брдаровски бек кој изигра доста добро денес, дур имаше снага. Ќеран каква мрза е, не е можно значи. Го пцуевме Фичо, овој бетер искочи, се гледа на моменти дека има знаење, знае со топка за разлика од Фичо, ама страшна мрза, нит се бори, нит трча, денес мислам дека немаше човек на стадион што не го опцу :D Што знам, можда треба со Стојков како шпиц да проба, бар ќе отвара простор ќе бидеме побрзи, друга опција секако немаме..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom