A преку еден ден пауза?Ниедна мускулна група не треба да се вежба секој ден.
Може. 3 Пати неделно, па дури и 2 пати е доволно, нема потреба да форсираш стомачни. Ако целта ти е визуелно да ти се познаваат тоа најлесно се постигнува со намалување на масните наслаги.A преку еден ден пауза?
Aj пошто сум лаик во оваа работа ако може уште едно прашање. Бидејќи вежбам дома сакам да прашам дали е доволно 3-4 пати неделно вежби за бицепс и трицепс. Правам 4 типа на вежби за бицепс со еден тег од по две серии од по 10 повторувања.Може. 3 Пати неделно, па дури и 2 пати е доволно, нема потреба да форсираш стомачни. Ако целта ти е визуелно да ти се познаваат тоа најлесно се постигнува со намалување на масните наслаги.
Би ти препорачал да правиш 3 серии од по 10-12 повторувања. 3-4 пати неделно е повеќе од доволно.Aj пошто сум лаик во оваа работа ако може уште едно прашање. Бидејќи вежбам дома сакам да прашам дали е доволно 3-4 пати неделно вежби за бицепс и трицепс. Правам 4 типа на вежби за бицепс со еден тег од по две серии од по 10 повторувања.
Како е најправилно, колку повторувања и во колку серии препорачуваш?
Жешко иди, ако мрдниш троа од дома по сонцето ќе можеш и повеќе од 5 да испиеш.Дали ако земам креатин 2 недели и потоа паузирам 2 недели ќе имат ефект.
Сакам да земам и цел месец, ама пак неможам секој ден по 5 кила вода да пијам.
Помал степен на клупата нека ти е, ако е многу високо крената мава на рамо.Може некако да направам на кос бенч да не удира толку на рамо? Не можам никако прогрес да направам, рамото ме кине, а градите никакво оптеретување.
Подеси ја клупата на агол од 30-45 степени, колку е поголем аголот толку повеќе работи рамото, во твојот случај најверојатно треба да ја подесиш на минимум ко за коса клупа - 30 степени.Може некако да направам на кос бенч да не удира толку на рамо? Не можам никако прогрес да направам, рамото ме кине, а градите никакво оптеретување.
Нема потреба, во Македонија ти се сите природни [DOUBLEPOST=1460741568][/DOUBLEPOST]http://imgur.com/seIVgeF
Гајно
Не ли се вршат на вај куп тестови дали користе од недозволената супстанца во ББ?
Ако ја работиш правилно и правилно изолираш нема да те удира на рамо.Може некако да направам на кос бенч да не удира толку на рамо? Не можам никако прогрес да направам, рамото ме кине, а градите никакво оптеретување.