Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Се отвора вишок на лево крило а топката ја додаваат на средина , и нормално одземена топка и контра . Ај разбери ги . o_O

Pa ne bas, samo se naredija teski utakmici. Site dosega vleguvaja vo duelite so vas isplaseni kako kojznae so da ste, a ustvari sezonava go imate tepano posranio Arsenal so nemozi so Liecester I Totenham kako glavni protivnici da izvaj prvo mesto, I Real na gosti pod vodstvo na Krofnarot Benitez. Od ko ve tepa Real timojte vleguva vo utakmicite so poveke samodoverba I bez strav. Ova e rezultat od toa. Akcija nemaat napraeno 45 min. Isto bese I doma prvata, samo so Tores ja eba so crven.
Eден од поглупавите постови, тимовите влегувале без страв.............Мислам, како да го сфати човек сериозно муабетов.

Што се однесува до играта, стандард тиња, се осеќа пад во форма, се осеќа безидејност, премореност, карактерот им е турнат на играчите. Ако продолжат вака да си пимплаат, нека се збогуваат со Лига на Шампиони комотно.

Многу влагаат во средина Меси и Нејмар. Само Суарез е напред, неможе он сам. Треба да им се остави повеќе простор на средината да креираат, а не тоа да бидат Меси и Неј.

Реакцијата на Алвес при примениот гол. Бегаше од топката наместо да идеше накај неа :pos::pos:

Еден играч имаат да пазат цела утакмица и тоа не можат да го направат асално.

Eден од поглупавите постови, тимовите влегувале без страв.............Мислам, како да го сфати човек сериозно муабетов.

So e tolku glupo ako mozi da znam? Bas seriozno treba da go svatis, ne sakam ni da se karam ako mislis nesto takvo, realnosta e taa. Site timovi vleguvaa so edna noga znaejki deka im e gubena I nema so da baraat protiv vas ( mislam na timojte so gi tepate cela sezona od rangot na Gijon). Nekni doma protiv Real so vodstvo 1:0, Real vo ja svrti srede Campot, na isprajkanje na Krojf ( so bi trebalo da e zgolemena motivacija za vas), so crven karton I ponisten gol. Sledi Atletiko koj so vide deka imate slabosti I toa mnogu I izigra predobro ama ne se isplati zaradi Tores ( dali bese pravilno isklucen e sosem druga rabota). Potoa Sociedad koj so izigra sosem solidna utakmica I si go odbrani vodstvoto. A sega, celi 45min ne vidovme nisto od taa vasa famozna Barca najjaca od site. Ima seuste vreme ma da ako igraat vaka tesko deka ke napravat nesto. A iskreno poveke sakam vie da pominite, od teroristive se plasam poveke otkolku od Barca.

celi 45min ne vidovme nisto od taa vasa famozna Barca najjaca od site.

Факт е дека Барса е во доста опадната форма , али ти ни го изнегира цел успех сезонава. Обично овој период доаѓаше во февруари , али еве за несреќа паднаа во април сезонава. Кај вас Бетис и Хихон да не доаѓаат да се борат случајно? И вие ги полните по 4-5 парчиња скоро 95 % од послабите екипи.

Мислам дека заморот е клучен фактор. Не ни требаше да се очекува дека ќе се пласираат со резултат 0-0 сепак играта не ни дава многу простор за надеж.

Замислете сега да им го закачиме у 93та. :pos:[DOUBLEPOST=1460579536][/DOUBLEPOST]Уефалона бе. :icon_lol:

Сега нека дробат пак Уефалона !!

Ни еба матер за 3 секунди. :pos:

Дај нека се посветат на Примера , се друго ќе биде џабе ако не ја освојат.

ВИСКА БАРСА !

И пеналот ќе го промашеа . :toe:

Никоја екипа не одбранила трофеј во ЛШ , нема да бидеме првата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom