UEFA Champions League 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Е ај ќе ги остават и двете линии да се гледаат атер за тебе. Шо е проблемов со ова? Ни прв ни последен пат.
Бога ми прв пат е вакво нешто да се прави сред сезона :ROFLMAO:

Е ај ќе ги остават и двете линии да се гледаат атер за тебе. Шо е проблемов со ова? Ни прв ни последен пат.

Абе и за тревата на Кампот нема проблем ама еве цитрони ни ги направија со Чави и тревата последниве години.

Само бетер праат, кој ќе ги слуша муабетите "и теренот го проширија и пак испаднаа" на крај. :D

овие ПСЖ па му продужија договор на Блан :facepalm: човекот е кретен.
на најбитна утакмица он експериментира. Исто направи против Шпанија на Европско кога Дебуши го играше крило, а Малуда везњак
Блан е одличен тренер, кој врши одлична работа во ПСЖ. Не гледам причина зошто не би му продужиле.

Блан е одличен тренер, кој врши одлична работа во ПСЖ. Не гледам причина зошто не би му продужиле.
Пошто ќе игра 3-5-2 формација. :icon_lol:

Според мене логична одлука да ја згусне средината пошто во Париз Сити доминираше на тој дел од теренот.

Абе и за тревата на Кампот нема проблем ама еве цитрони ни ги направија со Чави и тревата последниве години.

Остај тревата , а за прскалките? Барем прскалките беа афтер парти , не влијаеа на резултат. Ова и тоа апла може да влијае , само да видиме од чија глава ќе се одбие. :icon_lol:

Линк за Реал - Волф. и ПСЖ - Ман. ?

Ќе ги откинат.Уште во прво 3-4 гола.:uzi:
Данте и Налдо можеа да пресечат,ама двајцата си одмараа.

Притисоков на Сити ако не резултира со гол ќе казни Ибра обавезно:Д

Da bese arsenal, crven i penal ce svirnese!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom