- Член од
- 9 септември 2008
- Мислења
- 769
- Поени од реакции
- 322
Калории не треба да се бројат во фаза на зголемување на мускулна маса ???Јас гледам само една причина да се мерат калории а тоа кога идеш на дефиниција на стомачни за на плажа. Ако си на булкинг и ти треба просечно да знаеш што внесуваш повеке калории од колку што треба јасно е дека не се земат зејтини и масла у предвид ако не ги јадеш во поголеми количини.
Во секој случај ако си за дефиниција и си стигнал до броење на калории, се подразбира се што внесуваш во телото треба да знаеш колку има калории. И масло воопшто тргни го, готви со некој керамичка тава или користи зејтин маслинов, или други ладно цедени кои што имаат здрави масти. Ама пак секако дека се бројат.
Те замолувам да ми обасниш,еве да речеме глуп дека сум....Пример не бројам калории во фаза на зголемување на "мускулна маса" а со самото тоа внесувам повеќе одколку што ми треба,и сега ајде имам невидено сила дигам килажа се правам како што треба и се залажувам дека ми успева работава AMA што ќе се случи кога ќе дојде денот да се чистам ???
Ќе си ги нацртам стомачните за на плажа со фломастер ете тоа ќе се случи,иначе што е финтава со муабетов не ни личи дека е граматички точен